Eli Neicuț sau Eli Vorbește – public speaker, content creator & influencer de fapte bune

Eli Neicuț este una dintre cele mai active prezențe din social media în domeniul sustenabilității. Influencer de fapte bune. A oferit sprijin pentru peste 100 de ONG-uri din toată țara și a organizat campanii în care a strâns fonduri de peste 2 milioane de lei. A găzduit propria emisiune de radio despre implicare în comunitate.

Ține discursuri, workshopuri și traininguri pentru ONG-uri, la conferințe de CSR și pentru companii care doresc să-și implice mai mult angajații. Prezintă evenimente pentru comunitate.

Iar acum ține traininguri de comunicare pentru oamenii care au un mesaj de transmis și vor să ajungă la un public cât mai numeros. Prin cursurile de public speaking, Eli te ajută să vorbești cu impact despre visul, afacerea sau cauza ta, astfel încât să faci și bine, și bani.

O poți urmări pe Eli Neicuț și pe Instagram.

 

 

„M-am înscris pentru comunitate, un cuvânt atât de necesar și totuși atât de incomplet folosit adesea. Aici chiar este cu adevărat o adunare de oameni cu un scop comun, care lucrează constant pentru acești copii. Vorbim de oameni din toaaată țara care se implică săptămânal, pentru un an întreg! Și așa vin și schimbările alea mari! Pentru asta, jos pălăria. Dar și pentru echipa din spate! Știu cum este când lucrezi de aproape cu povești uneori tragice și totuși să rămâi la fel de pozitiv, la fel de motivat să găsești soluții. E mare lucru!!! De aceea, de fiecare dată când văd în inbox un mesaj de la Ajungem MARI, las tot și facem!”

 

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804