Donează și dublează șansele copiilor instituționalizați pentru un viitor mai bun

Copiii din centrele de plasament cu care lucrăm la Ajungem MARI se confruntă zilnic cu traume din trecutul lor, traume care acum le afectează gândirea și comportamentul față de cei din jur. Ei au nevoie să fie ascultați, înțeleși, încurajați și asigurați că totul va fi bine la un moment dat. Iar ședințele de psihoterapie le pot oferi ajutorul și siguranța de care au atât de multă nevoie:

„C. a povestit despre faptul că în urmă ședințelor de terapie a observat câteva schimbări: răspunde la telefon, iese din casă, se întâlnește cu o fată, mănâncă mai bine (de 2 ori pe zi), joacă jocuri video doar 2 ore pe zi, și-a reglat orele de somn, zâmbește și glumește mai des, și urmează să renunțe la Coca-Cola.” – Mirela, voluntară Ajungem MARI, mentor pentru C. 

În prezent, peste 70 de copii instituționalizați sunt înscriși la ședințe săptămânale de psihoterapie. Nevoia este uriașă, iar ajutorul venit din partea ta poate schimba în bine chiar și cele mai nefericite experiențe trăite de acești copii.

Donează AICI, iar doTERRA Healing Hands Foundation va dubla orice donație oferită pentru a asigura cât mai multe ședințe de psihoterapie, cât mai multor copii și tineri din centrele de plasament.

Drumul spre un viitor mai bun necesită timp și este pavat cu răbdare. Dar împreună îi putem asigura pe acești copii că vor deveni adulți responsabili și încrezători în ei înșiși.

 

Vă mulțumim din suflet pentru sprijin și generozitate! 

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804