Directioneaza 20% si daruieste bucurie pentru o viata!

Copiii din centre de plasament au nevoie de sprijin pe termen lung și de prieteni aproape. Ajută-ne să le ramânem alături și să putem continua programul educațional Ajungem MARI pentru 2000 de copii din centre de plasament!

Dă vestea mai departe ca mesajul nostru să ajungă la companiile care au cifra de afaceri anuală mai mare de 1 milion de euro, să direcționeze 20% din impozitul pe profit către Asociația Lindenfeld, programul Ajungem MARI!

O pot face simplu, prin semnarea unui simplu contract de sponsorizare, fără costuri suplimentare pentru companie!

Timpul e foarte important: aceasta e perioada în care se calculează profitul și doar până pe 31 decembrie se poate face sponsorizarea!

Cum poți să ne ajuți:

– Dacă deții o companie și vrei să susții proiectul Ajungem MARI, găsești aici contractul de sponsorizare.

– Dacă lucrezi într-o companie care se implică in proiecte sociale, trimite pe email recomandarea ta sa ne sustina si contractul de sponsorizare.

– Dacă ai un prieten care lucrează într-o companie şi ne-ar putea ajuta, trimite-i recomandarea ta și contractul de sponsorizare. Toate detaliile și contractul le gasesti la sectiunea “Directioneaza 20%”

Nu mai avem mult timp până la 31 decembrie!

Așa că, te rugam, trimite mesajul nostru catre toti cei care crezi că ne pot susține! Îți mulțumim din suflet!

Dacă ai intrebari sau nevoie de mai multe informații, așteptăm mesajul tău aici pe Facebook sau email ica@ajungemmari.ro.

To Top