Devino erou fundraiser online pentru terapie

Copiii din centrele de plasament au nevoie de sprijin, ajutor și încurajări, atât din partea voluntarilor Ajungem MARI, cât și din partea personalului specializat. Acum sunt din ce în ce mai mulți copii care au nevoie și își doresc sprijinul unui psihoterapeut pe termen lung, pentru a-și putea dezvolta încrederea în ei și pentru a vindeca rănile dureroase ale trecutului.

„Mulți dintre noi avem părinți și nu ne-am pus vreodată problema cum ar fi fost dacă ei nu existau în viața noastră. Te invit la un exercițiu de imaginație: cum ar fi să nu ai pe cine suna atunci când îți e cel mai greu? Copiii din centrele de plasament au învățat cum să trăiască pe cont propriu, au învățat din experiențele trecute că e mai sigur să nu te atașezi, pentru că așa nu există riscul să suferi, să fii dezamăgit. Pentru a-și recăpăta încrederea în ei și în oameni, suportul terapeutic de lungă durată devine esențial, acompaniat de răbdarea și iubirea necondiționată a unui voluntar.” – Silvia Burciu, psiholog Ajungem MARI, coordonator al proiectului de terapie

În prezent, 48 de copii și tineri instituționalizați sunt înscriși la ședințe săptămânale de psihoterapie. Nevoia este uriașă, iar ajutorul venit din partea ta poate schimba în bine chiar și cele mai nefericite experiențe trăite de acești copii.

Primul pas prin care poți ajuta un copil instituționalizat să participe la ședințe de psihoterapie este completarea formularului de aici .

Apoi poți alege evenimentul de fundraising la care vrei să te înscrii. În funcție de pasiunile tale poți alege între următoarele:

🎁Dacă urmează ziua ta, îți poți transforma cadourile în ședințe de psihoterapie.
🤸Dacă ești o fire sportivă sau vrei o motivare pentru un nou antrenament, poți să îți inviți prietenii să doneze, de exemplu, pentru fiecare 5 km alergați sau 20 de flotări.
🖌Dacă ești o fire artistică îți poți dărui talentul la gătit, pictat, croșetat, cântat etc. Poți licita și melodii cântate online pentru prieteni sau poți recita o poezie nouă pentru fiecare donație.
⏱Dacă ești o fire ambițioasă poți să te provoci să strângi cât mai multe fonduri în 30 de zile. Reușești să strângi 1000 lei pentru 10 ședințe de terapie? Sau poate chiar pentru 20!

Noi îți vom crea apoi pagina ta de fundraiser pe care să o distribui prietenilor, rudelor şi colegilor, iar în loc de cadouri, ei vor dona pe pagină.

Nu te costă nimic să ajuți și o să fii surprins că există o mulțime de oameni care vor să doneze pentru această cauză nobilă. Orice ajutor din partea ta și a prietenilor tăi contează și face o diferență!

Citește mai multe detalii, alege-ți provocare și completează formularul de înscriere ca fundraiser și supererou pentru copii: https://www.ajungemmari.ro/fundraiser-galantom/.

Orice donație atrasă este un pas înainte pentru copiii din centrele de plasament!

Mulțumim din suflet!

To Top