Am dat startul înscrierilor pentru modul de voluntariat 2021-2022. Căutăm super voluntari pentru copiii și tinerii din centrele de plasament!

 
Peste 2500 de copii și tineri așteaptă noi voluntari care să le dăruiască 3 ore pe săptămână, să îi învețe și încurajeze.
Căutăm oameni serioși și inimoși care să devină prieteni pentru copiii din centrele de plasament și să le fie alături în următorul an școlar.
În funcție de abilitățile lor, voluntarii selectați vor susține ședințe de pregătire școlară, ateliere de cultură generală sau ateliere creative.
 
Vei lucra săptămânal cu 1-5 copii în ședințe online sau fizic, în funcție de situația și restricțiile din fiecare județ. Vei avea susținerea consilierilor educaționali și a unei echipe grozave de voluntari implicați și cu experiență.
Căutăm voluntari cu vârsta peste 16 ani, din orice domeniu, care să își asume cu seriozitate 8 luni de voluntariat, să aibă răbdare și să caute mereu noi metode să îi atragă pe copii spre învățare.
Modulul de voluntariat se va desfășura în perioada noiembrie 2021 – iunie 2022. Pe parcursul modulului vei lucra cu aceeași grupă de copii. Contăm pe implicarea ta pe termen lung, pentru a putea stabili o legătură cu copiii.
 
Proiectul se desfășoară în București, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Constanța, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Galați, Hunedoara, Gorj, Iași, Ilfov, Mureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiș si Vrancea. Pentru a demara activitatea în noi județe, este necesară implicarea unui coordonator local voluntar, care să dedice proiectului 5-6 ore săptămânal,
 
Citește detaliile și completează formularul online de înscriere la voluntariat până la data de 26 septembrie –https://www.ajungemmari.ro/devino-voluntar/
Îți mulțumim pentru implicare! Abia așteptăm să te cunoaștem!
To Top