Dăruim şi Ajungem MARI, ediţia a III-a – Târg Caritabil de Iarnă

În perioada sărbătorilor de iarnă copiii din centre de plasament primesc foarte multe cadouri, așa că anul acesta ne-am gândit să le facem un cadou mai important: un an de educație prin joc, încurajări și motivația să țintească mai sus prin programul educational Ajungem MARI.

Pe 11 decembrie ne întâlnim din nou cu food bloggeri și creatori de produse hand-made pentru a susține educația copiilor din centre de plasament.

Ne vor pregăti, cu drag, cele mai delicioase gustări și dulciuri și cele mai inventive decorațiuni și produse hand-made. Le vom dezvălui pe parcurs!

Prin donații veți transforma preparatele și produsele în cursuri interactive de matematică, engleză, muzică, teatru sau arte plastice, alături de voluntari prietenoși și creativi, care să îi încurajeze pe copii să Ajungă MARI!

Vă așteptăm cu drag alături de familie și copii să gustați din bunătățile gătite de bloggeri, să cumpărați cadouri pentru cei dragi și să donați pentru un nou an de educație și o șansă la un viitor mai bun. Donațiile se fac după pofta inimii 😀

P.S. Dacă aveți, puteți aduce jocuri și jucării educative, hărți și enciclopedii interactive. Vă rugăm sa fie în stare bună, pentru că le vom oferi copiilor din centre, iar voluntarii îi vor ghida să le descopere și să învețe cu bucurie.

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804