Concurs caritabil de KARAOKE

Muzica ne ajută să Ajungem MARI!

Organizăm Concursul caritabil de Karaoke Ajungem MARI unde îi așteptăm pe pasionaţii de muzică și fapte bune să ne susțină prin puterea vocii lor pentru a aduce din nou multă bucurie copiilor din centrele de plasament.

Prin participare le puteți oferi posibilitatea de a merge la terapie!

Copiii noștri au nevoie de ședințe de terapie, au nevoie să învețe perseverența și să își învingă temerile, să se adapteze mai bine la ritmul de viață impus de societate în ziua de azi și să dobândească abilitatea de a accepta și de a depăși evenimentele traumatizante suferite (abuzul, abandonul, instituționalizarea, neglijența, indiferenţa).

Hai să cântăm pentru ei!

Cum funcționează?

Foarte simplu și rapid! Pe scurt, sistemul de strângere de fonduri Galantom:

– fundraiserul completează un formular de înscriere
– noi creăm profilul pe platforma Galantom, a oamenilor de bine, și trimitem un e-mail cu link-ul paginii personalizate pe care va putea strânge fonduri
– fundraiserul trimite link-ul paginii colegilor și prietenilor cu share sau prin mesaj, ca ei să îi sustină în concurs prin donații online pe platformă (sau cash sau prin transfer pe care le putem încărca manual)
– la concurs se vor aduna punctele din donații (50 lei = 1 punct) plus punctele câștigate prin participare (opinia juriului format din copii și reacțiile publicului)
Vă provocăm să cântați și să trimiteți cel puțin un copil la terapie!

Costul pentru o ședință de terapie pentru un copil este de 100 de lei. Cu 1000 de lei un copil poate merge la 10 ședințe de terapie adaptată nevoilor lui.

Bineînteles, fundraiserii sunt încurajați să strângă fonduri pentru cât mai mulți copii, pentru a le oferi șansa la o viață mai bună și posibilitatea de a deveni adulți curajoși și ambițioși.

Toate detaliile despre platforma Galantom sunt aici – https://www.ajungemmari.ro/fundraiser-galantom/, iar fundraiserii înscriși primesc prin e-mail sfaturi pentru strângerea de fonduri imediat ce se înscriu.

Despre eveniment:

Concursul de Karaoke are loc duminică, 17 noiembrie, de la ora 17:00, la Tunes, Strada Gabroveni 16, București.

Participantii vor cânta individual câte două piese și incă o piesă haioasă surpriză pe echipe. Fiecare participant își alege 5 piese, iar în seară evenimentului vor fi selectate de către organizatori două dintre ele pentru concurs. Asadar, se anuntă mare distracție și participanții sunt invitați să vină cu prieteni și galerie! 😊

Pentru mai multe detalii – mihaela.niculae@ajungemmari.ro, telefon 0765.219.074. Puteti urmări evoluția strângerii de fonduri și paginile de fundraising ale participanților la concurs, AICI:

Vă multumiiiim și vă asteptăm cu încredere pe scenă!

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804