Concurs caritabil de KARAOKE

Cantăm și Ajungem MARI! 

La a patra ediție a Concursului de Karaoke și pasionații de muzică și fapte bune au ocazia să cânte și să aducă din nou multă bucurie copiilor din centre de plasament, oferindu-le O TABĂRĂ de dezvoltare personală la munte! 

Ne propunem să organizăm și în 2019 trei tabere pentru copiii din centre de plasament și avem nevoie (din nou) de ajutorul vostru! 

Cum funcționează? E foarte simplu și distractiv să ajuți! 
Pe scurt, sistemul de strângere de fonduri Galantom: 
-fundraiserul completează un formular de înscriere.
-noi îi creăm profilul pe platforma Galantom, a oamenilor de bine, și îi trimitem un e-mail cu link-ul paginii personalizate pe care va putea strânge fonduri 
-fundraiserul trimite link-ul paginii colegilor și prietenilor cu share sau prin mesaj, ca ei să îi susțină în concurs prin donații online pe platformă (sau cash sau prin transfer pe care le putem încărca manual) 
-la concurs se vor aduna punctele din donații (50 lei= 1 punct) plus punctele câștigate prin participare (opinia juriului format din copii și reacțiile publicului) 

Vă provocăm să cântați și să trimiteți cel puțin un copil în tabără! Costul unei tabere de dezvoltare personală pentru un copil este de 650 lei, suma target pentru fiecare participat la concurs. 

Bineînțeles, fundraiserii sunt încurajați să strângă fonduri pentru cât mai mulți copii, pentru a le oferi o experiență extraordinară! Fondurile ajung la copii și dacă nu este atinsă sumă de 650 de lei, donația minimă pe care vă rugăm să o strângeți pentru participare fiind 150 lei. Toate sumele colectate merg către cauză. 

Toate detaliile despre platforma Galantom sunt AICI, iar fundraiserii înscriși primesc prin e-mail sfaturi pentru strângerea de fonduri imediat ce se înscriu. 
______________________ 
Despre eveniment 

Concursul de Karaoke are loc duminică, 9 decembrie, de la ora 17:00, la Tunes, Strada Gabroveni 16, București. 

Participanții vor cânta individual câte două piese și incă o piesă haioasă surpriză pe echipe. Fiecare participant își alege 5 piese, iar în seara evenimentului vor fi selectate de către organizatori două dintre ele pentru concurs. 

Așadar, se anunță mare distracție și participanții sunt invitați să vină cu prieteni și galerie! 🙂 
Pentru mai multe detalii – office@ajungemmari.ro, telefon 0753192253. 
Puteți urmări evoluția strângerii de fonduri și paginile de fundraising ale participanților la concurs, AICI

Vă mulțumiiiim și vă așteptăm cu încredere pe scenă!

To Top