Claudiu Șerban – antreprenor și jurnalist

Claudiu Șerban este antreprenor, fondator al agenției de comunicare CLS Media și are o  experiență vastă în industria de media. A ocupat funcțiile de Director Executiv al Diviziei de Reviste în cadrul trustului Ringier, director general adjunct Ringier Romania, a fost membru în Boardul Kanal D, Director general Editura Evenimentul și Capital (companie pe care a înființat-o și dezvoltat-o după ce a coordonat tranzacția celor doua titluri preluate de la Ringier) și realizatorul emisiunii economice Capital TV. A predat cursuri de antreprenoriat în cadrul DallesGo și susține trainguri de vânzări, marketing și public speaking.

În mod tradițional, face parte din echipa de alergători Ajungem MARI în cadrul competițiilor sportive din București, fiind implicat în fundraising pentru terapia copiilor instituționalizați.

 

„Ajungem MARI este organizația mea preferată, pentru că îi respect pe toți oamenii de acolo pentru curajul lor. Îți trebuie o mare doză de curaj ca să nu te vaiți, ci să faci. Să nu alegi cale ușoară, ci pe cea dreaptă. Să te uiți și să vezi dincolo de ceea ce poți distinge doar cu privirea.

Ajungem MARI se ocupă de problemele sufletului, iar acestea sunt cele mai importante din câte există. Oamenilor de la Ajungem MARI le pasă de cei care au primit mai puțin decât majoritatea de la viață. Iar eu nu pot decât să mă bucur că am ocazia să le fiu alături în această misiune nobilă”.

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804