Căutăm înotători în echipa Ajungem MARI la Swimathon București!

Căutăm înotători în echipa Ajungem MARI la Swimathon București! Strângem fonduri pentru a ajuta cât mai mulți tineri care părăsesc centrele de plasament să își găsească drumul în viață!

S-a dat startul înscrierilor la Swimathon și anul acesta înotam pentru consilierea vocațională a tinerilor instituționalizați. Cu fondurile strânse, îi ajutăm să descopere ce meserii li se potrivesc și îi înscriem apoi la cursuri de calificare și îi sprijinim să se angajeze.

Pentru siguranță, anul acesta Swimathon București va fi tot online, așa că nu este nevoie să știi să înoți,  Obiectivul înotătorilor este este să strângă cel puțin 1000 lei pentru proiect, iar campania de fundraising se desfășoară în special online, pe rețelele sociale. Desigur, pentru cine dorește să înoate, găsim soluții alternative. 

Poți alege să înoți individual sau în echipă de 5-10 înotători. Poți citi mai multe despre proiect aici – https://swimathonbucuresti.ro/pregatiti-pentru-viitor/, iar pentru mai multe detalii, scrie-ne la office@ajungemmari.ro.

Cu ajutorul fondurilor stranse, 60 de tineri instituționalizați vor participa la 10 ședințe de consiliere vocațională și vor descoperi ce meserii sunt potrivite pentru ei în funcție de abilitățile și valorile lor. Consilierii vocaționali îi vor ajuta să afle care sunt pașii pentru a urma cariera dorită. În continuare, voluntarii și specialiștii colaboratori Ajungem MARI îi vor susține, în funcție de recomandările consilierilor vocaționali, să urmeze cursuri de calificare, să își dezvolte anumite abilități prin activități extrașcolare sau să se angajeze sau să facă voluntariat pentru a căpăta experiență.

Tinerii instituționalizați au nevoie să înțeleagă ce înseamnă un loc de muncă, ce meserii li se potrivesc și cum să se poarte la serviciu. Din cauza că sunt foarte neîncrezători în forțele lor, mulți se descurajează rapid și nu își mai urmează pasiunile si cariera dorita. Pe lângă consilierii vocaționali, alături de tineri vor fi voluntarii Ajungem MARI care le rămân alături pe termen lung, îi încurajează și îi motivează permanent să își continue studiile și să ia cele mai bune decizii pentru cariera lor.

Discuțiile cu consilierii vocaționali îi vor ajuta pe tineri să se cunoască mai bine, să își dea seama care le sunt valorile și așteptările pentru viitor pentru a alege meserii și joburi care să le aducă satisfacție pe termen lung. Ședințele îi vor ajută să înțeleagă ce înseamnă un loc de muncă, cum să te pregătești pentru angajare, cum să îți compui CV-ul și cum să te porți la interviu și la serviciu, cu colegii și superiorii. Tinerii vor fi mai pregătiți să gestioneze eventuale dificultăți sau conflicte și își vor putea păstra mai mult timp locul de muncă. Participanții vor fi mai perseverenți și mai motivați și să își continue educația pentru a avea șansa de a accesa locuri de muncă mai bine plătite și care să le aducă satisfacție.
Te așteptăm cu drag în echipa noastră! 

La Swimathon facem valuri de bine fără limite. Mulțumim!!
#swimathon2021 #valuridebine

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804