Campionat caritabil de ŞAH

Duminică, 4 noiembrie, a avut loc la QP Pub în Bucureşti Concursul Caritabil de Şah unde 12 jucători s-au întrecut la şah şi fapte bune.

Cei 12 au strâns fonduri înainte de eveniment online, pe platforma Galantom, a oamenilor de bine, pentru a ajuta copiii din centre de plasament să descopere lumea din jur cu ajutorul voluntarilor Ajungem MARI prin ieşiri educative la film, teatru sau ateliere de creaţie.

Campionat caritabil de ŞAH, a doua ediţie

Este a doua ediţie a concursului, prima având loc în 2016. Concursul a fost organizat cu sprijinul Federaţiei Române de Şah, iar arbitru a fost domnul Constantin Ionescu, Mare Maestru şi Secretatul Federaţiei. Fiecare a jucat câte 11 partide, pentru a interacţiona cu toţi ceilalţi jucători.

Unii jucători au excelat la joc, alţii la strâns donaţii, dar cel mai important este că s-au simţit cu toţii foarte bine! În clasamentul final au contat atât punctele obţinute în concurs prin partidele jucate, cât şi cele obţinute prin donaţii de la prietenii şi colegii care i-au susţinut şi încurajat în fapte bune.

Cei 12 jucători minunaţi sunt: Andreea Bădărău, Alexandru Miron Gâtej, Gabriel Stoica, Robert David, Robert Georgescu, Alexandru Vasile David, Alexandru Porumb, Andrei Mihai, Ionuţ Marius Manea, Ştefan Chiriţoiu, Vladimir Barbu şi Florin Cristea.

Podiumul a fost ocupat de:

Gabriel Stoica – locul I;

– Alexandru Gâtej – locul II (Alexandru a participat şi la prima ediţie a concursului, în 2016);

– Alexandru Vasile David – Locul III.

Concursul a avut 2 vedete – Vladimir Barbu, 7 ani, care a fost sufletul concursului şi Alexandru Vasile David, Mare Maestru Internaţional la Şah care, bineînţeles, a câştigat toate partidele. La final, Alexandru a mai jucat o partidă cu câştigătorul concursului, la care toţi ceilalţi au asistat cu sufletul la gură.

Le mulţumim din suflet jucătorilor şi donatorilor lor! S-au strâns 9.219 lei pentru ieşiri educative pentru copii, fonduri care ne vor ajuta foarte mult în 2019 – 15 copii vor putea participa lunar la ieşiri şi vor descoperi lumea alături de voluntari prieteni, vor deveni mai deschişi, mai responsabili, mai atenţi şi mai comunicativi!

Mulţumim mult de tot partenerilor noştri, Federaţia Română de Şah, pentru organizare, arbitraj şi premiile oferite câştigătorilor şi QP Pub, pentru găzduire, implicarea lui Vladimir şi donaţiile generoase pentru copii – încă 600 de lei s-au strâns la eveniment pe lângă fondurile strânse pe platforma Galantom!

Mulţumiri echipei Prima TV pentru că a răspuns invitaţiei noastre şi pentru reportajul realizat, precum şi Deliei Duca Iliescu, invitat special la eveniment, care a venit din Braşov pentru a vedea jucătorii în acţiune.

Mulţumim mult, Mihai Barbu, pentru fotografii!

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804