Campionat caritabil de SAH

Duminica, 4 noiembrie a avut loc la QP Pub in Bucuresti Concursul Caritabil de Sah unde 12 jucatori s-au intrecut la sah si la fapte bune.

Cei 12 au strans fonduri inainte de eveniment online pe platforma Galantom, a oamenilor de bine, pentru a ajuta copiii din centre de plasament sa descopere lumea din jur cu ajutorul voluntarilor Ajungem MARI prin iesiri educative la film, teatru sau ateliere de creatie.

Este a doua editie a concursului, prima avand loc in 2016. Concursul a fost organizat cu sprijinul Federatiei Romane de Sah, iar arbitrul a fost domnul Constantin Ionescu, Mare Maestru si Secretatul Federatiei. Fiecare a jucat cate 11 partide, pentru a interactiona cu toti ceilalti jucatori.

Unii jucatori au excelat la joc, altii la strans donatii, dar cel mai important este ca s-au simtit cu totii foarte bine! In clasamentul final au contat atat punctele obtinute in concurs prin partidele jucate, cat si cele obtinute prin donatii de la prietenii si colegii care i-au sustinut si incurajat in fapte bune.

Lei 12 jucatori minunati sunt: Andreea Badarau, Alexandru Miron Gatej, Gabriel Stoica, Robert David, Robert Georgescu, Alexandru Vasile David, Alexandru Porumb, Andrei Mihai, Ionut Marius Manea, Stefan Chiritoiu, Vladimir Barbu si Florin Cristea.

Podiumul a fost ocupat de:

Gabriel Stoica – locul I;

– Alexandru Gatej – locul II (Alexandru a participat si la prima editie a concursului, in 2016);

– Alexandru Vasile David – Locul III.

Concursul a avut 2 vedete – Vladimir Barbu, 7 ani, care a fost sufletul concursului, si Alexandru Vasile David, Mare Maestru International la Sah, care, bineinteles, a castigat toate partidele. La final, Alexandru a mai jucat o partida cu castigatorul concursului, la care toti ceilalti au asistat cu sufletul la gura.

Le multumim din suflet jucatorilor si donatorilor lor! S-au strans 9219 lei pentru iesiri educative pentru copii, fonduri care ne vor ajuta foarte mult in 2019 – 15 copiii vor putea participa lunar la iesiri si vor descoperi lumea alaturi de voluntari prieteni, vor deveni mai deschisi, mai responsabili, mai atenti si mai comunicativi!

Multumim mult de tot partenerilor nostri, Federatia Romana de Sah, pentru organizare, arbitraj si premiile oferite castigatorilor, si QP Pub, pentru gazduire, implicarea lui Vladimir si donatiile generoase pentru copii – inca 600 de lei s-au strans la eveniment pe langa fondurile stranse pe platforma Galantom!

Multumiri echipei Primatv pentru ca au raspuns invitatiei noastre si pentru reportajul realizat si Deliei Duca Iliescu, invitat special la eveniment, care a venit din Brasov pentru a vedea jucatorii in actiune.

Multumim mult, Mihai Barbu, pentru fotografii!

To Top