Bianca Purcărea – content creator, artist și jurnalist

Bianca Purcărea este un artist cu multiple talente. Este solistă în trupa Cobzality, actriță în musicalul Mamma Mia, content creator și story producer la emisiunea Vorbește Lumea difuzată la PRO TV. În 2010, a făcut parte din echipa de backing vocals a Paulei Seling la Eurovision, iar în 2011 a participat la show-ul de talente X Factor. Este o prezență tonică și simpatică atât pe micile ecrane, cât și pe rețelele de socializare, Instagram și TikTok.

Urmărește-o pe Bianca Purcărea aici.

 

„M-am născut la oraș, dar am crescut la țară, vreme de 4 ani, într-un sat de povești. Însă viața urbană mi-a adus oportunități pe care, altfel, nu le-aș fi avut niciodată. Și totuși… oportunități pe care, fără ajutorul și finanțarea părinților mei, nu le-aș fi putut accesa. Meditația la engleză dintr-a șaptea, cursurile de dans, orele de canto sau de înot, apoi chiria la facultate și ținutele pentru concursuri. Nu le-a fost ușor, însă au făcut-o și le sunt foarte recunoscătoare.

Nu toți copiii au parte de asta. Simt că e momentul și pot, vreau să contribui și eu ca alți copii să aibă măcar o șansă din cate mi s-au arătat mie”.

 

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804