Apel la VOLUNTARIAT!

Căutăm voluntari care să le predea prin joc copiilor ce vor ei: de la mate şi engleză la fotografie, muzică, dans, teatru, cinematografie şi arte plastice sau chiar educaţie pentru sănătate şi dezvoltare personală.

Voluntariatul presupune o şedintă de 2 ore pe săptămână de activităţi creative, ce va fi răsplătită cu multe îmbrăţişări de la copii şi satisfacţia de a le înveseli ziua şi a le schimba perspectivele. Pentru că voluntarii le transmit copiilor mai mult decât cunoştinţe: valori pentru o viaţă sănătoasă, încredere în ei şi motivaţia de a-şi continua educaţia şi a învăţa cu plăcere.

Voluntarii nu au nevoie de experinţă de predare (vor participa la training-uri) – doar să îşi dorească să ajute, să aibă peste 15 ani, să fie spontani şi gata să improvizeze şi să trimită CV-ul şi o scrisoare de intenţie la office@ajungemmari.ro până pe 21 ianuarie.

Apoi începem training-uri şi în februarie pornim activitatea – modulul de primăvară coincide cu semestrul 2 ( 9 februarie – 19 iunie). La final, voluntarii primesc diplome şi adeverinţe şi pot primi certificate de competenţe. Mic preview – poveştile voluntarilor de la orele cu copiii, adunate aici –http://on.fb.me/1sZiI70.

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804