Am prelungit înscrierile la voluntariat

Vino și tu în echipa Ajungem MARI și oferă șansa unui viitor mai bun copiilor din centre de plasament! Te mai poți înscrie până pe 25 septembrie!

Ce fac voluntarii? Merg săptămânal timp de 2 ore și susțin, în funcție de ce îi pasionează: 

– ședințe de pregătire școlară (mate, engleză, română etc.), 
– ateliere creative (muzică, dans, arte plastice, teatru etc.),
– cursuri interactive de educație pentru sănătate, cultură generală, educație civică sau financiară. Totul cu multă JOACĂ!

Pe lângă cursuri și ateliere, voluntarii îi pot ajuta pe copii să descopere lumea din jur prin ieșiri educative, la film, teatru, muzee, în parc etc. 

Voluntarii le devin copiilor prieteni și îi încurajează și motivează să învețe și să ajungă oameni MARI.

Beneficii sunt o mulțime: de la îmbrățișările și bucuria copiilor până la dezvoltarea abilităților tale și experiență profesională.

Nu e nevoie de experiență în lucrul cu copiii, doar de 15 ani împliniți și dorință de implicare. Organizăm noi înainte training-uri jucăușe. 🙂

Înscrierea se face completând formularul online până pe 21 septembrie pentru Iași, Suceava, Galați și Sibiu și până pe 25 septembrie pentru celelalte județe: http://goo.gl/forms/ze2oDElc3DuEupOt2. Mai multe detalii găsești pe https://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-voluntar/.

Aici poți citi povești de la ore, spuse de voluntarii Ajungem MARI: https://goo.gl/1Xf6Og.
__________________
Ajungem MARI caută voluntari în Bucureşti, Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Braşov, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Mureş, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiş, Vâlcea şi Vrancea.

Pentru judeţele Alba, Arad, Brăila, Buzău, Bacău, Hunedoara, Vâlcea, Timişoara, Mureș avem nevoie de un coordonator implicat gata să ofere 4-5 ore săptămânal pentru organizarea proiectului. Mai multe detalii: http://goo.gl/7mqwzV.

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804