Am încheiat înscrierile!

Am încheiat înscrierile pentru acest modul în toate judeţele. Mulţumim mult tuturor persoanelor care s-au înscris şi celor care ne-au ajutat cu promovarea apelului de voluntariat. Am organizat şi trainingurile pentru noii voluntari unde am cunoscut oameni minunaţi, energici, plini de iniţiativă şi dornici să contribuie la educaţia copiilor din centre de plasament. Weekendul acesta avem ultimele training-uri în judeţele Arad, Bacău, Bihor şi Vrancea. Din aprilie noii voluntari îşi vor începe activitatea alături de voluntarii vechi care au decis să se implice în continuare şi în acest modul şi cărora le mulţumim de asemenea pentru consecvenţă şi muultă dedicare.

În luna iulie vom lansa din noul apelul la voluntariat pentru următorului modul care va începe în luna octombrie. Dacă eşti interesat să devii voluntar şi vrei să te anunţăm când dăm startul înscrierilor completează acest FORMULAR, iar noi îţi vom trimite mail odată ce vom deschide perioada înscrierilor.

Ne-am bucura mult dacă ne-ai putea ajuta cu promovarea apelului şi a programului nostru de voluntariat din timp. Modulul acesta am avut judeţe cu un număr mare de înscrieri precum Buzău, Cluj, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Suceava, Timiş, dar şi judeţe unde avem nevoie de mai multe persoane: Bacău, Bihor, Dâmboviţa, Gorj, Vrancea. Pentru toate judeţele este nevoie de multă promovare pentru a putea face cunoscute activităţile noastre, de aceea avem mare nevoie de voi!

Cum ne poţi ajuta?

Urmăreşte-ne pe site şi pe pagina de Facebook Ajungem MARI şi odată ce vom da startul următoarelor înscrieri te invităm să dai SHARE postărilor noastre de pe facebook pe profilul pesonal sau în diferite grupuri de facebook. De asemenea, poţi vorbi direct cu prieteni, cunoştinţe cărora să le povesteşti de programul nostru şi care pot completa şi ei formularul de mai sus sau ne poţi ajuta şi cu promovare în mass-media.

Mulţumim!

 

 

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804