Ajuta familiile defavorizate sa ramana impreuna!

Din cauza opririi multor activitati comerciale si a crizei economice, multe familii nu mai reusesc sa le asigure copiilor lor conditiile decente de trai. Iar asta inseamna ca multi copii se afla in pericol de a fi separati de familie si institutionalizati in centre de urgenta si apoi in centre de plasament, ceea ce le va produce traume majore. Copiii trebuie sa creasca in familii si vrem sa ii ajutam sa treaca de aceasta criza cu bine.

De aceea strangem donatii pentru a le veni in ajutor cu pachete cu alimente, produse de igiena si materiale educative copiilor nostri din centrele de zi, centre care sunt acum inchise. In centrele de zi acesti copii vulnerabili din familii sarace veneau in fiecare zi, inainte sau dupa scoala, primeau o masa calda si gustari, participau la activitati educative si primeau rechizite si alte ajutoare. Acum multe din aceste familii au ramas si fara venitul minim pe care il aveau si multi copii vor merge la culcare flamanzi.

Cum poti ajuta?

  1. DONEAZĂ AICI orice sumă pentru alimente și produse de igienă pentru aceste familii.

Voluntarii din 3 județe strâng donații pentru copiii de la centrele lor. Poți dona mai jos pentru copiii din:

Dacă vrei să donezi prin transfer bancar, te rugăm să completezi la detalii plată “pentru familii – judet”: Asociația Lindenfeld, CUI: 32059804, RO10 BACX 0000 0012 8851 7000. 

      2. Devino si tu EROU si strange fonduri pentru familiile defavorizate! Pasii sunt foarte simpli:

1.            Te înscrii ca fundraiser pe platforma Galantom completând acest FORMULAR si sa ne trimiti o poza cu tine pentru pagina de galantom la adresa de e-mail office@ajungemmari.ro. 

 2.           Noi îți creăm o pagină pe platforma Galantom și îți trimitem link-ul ei și detalii pe e-mail

 3.           Tu promovezi pagina în rândul prietenilor, colegilor și apropiaților care te vor susține cu donații online cu cardul, foarte simplu, pe platformă. 

Pentru detalii și mai multe informații ne poți contacta: office@ajungemmari.ro

Îți mulțumim din suflet pentru susținere!

To Top