Ajungem MARI la Street Delivery 2015

A fost grozav anul acesta la Street Delivery. Am sărbătorit un an de când am lansat Ajungem MARI (pe 13 iunie 2014, tot aici) cu ateliere de evantaie şi un proiect foto despre educaţie.

Pe copii i-am invitat să picteze evantaie din pagini de reviste şi le-am explicat că nu folosim foi albe pentru că avem deja material de lucru şi e bine să reciclăm. 🙂

Pe oamenii mai mari i-am invitat să îşi schimbe poza din clasa I şi să reinventeze educaţia. Mai întâi am făcut poze clasice, la catedră, cu harta în spate, abecedar, stilou şi călimară, cu pampoane sau cravată.

Apoi am schimbat cadrul cu unul creativ, le-am pus pe cap coroane sau pampoane moderniste din materiale reciclate şi i-am rugat să ne spună ce-ar schimba la educaţia primită sau la sistemul clasic şcolar.

Bineînţeles, răspunsurile au mers către educaţie non-formală, metode interactive şi joacă, aşa că le-am povestit despre cum facem noi la Ajungem MARI educaţie prin joc pentru copiii din centre de plasament.

Tot weekendul a fost în spiritul temei Street Delivery, de “Global WarNing”, aşa că am tot lansat invitaţii la voluntariat şi le-am povestit vizitatorilor despre cum se pot implica să îi ajute pe copii, pentru că fiecare poate ajuta şi e simplu şi distractiv să o faci. 🙂

Mulţumim mult organizatorilor şi voluntarilor care au transmis mesajul mai departe! ♥

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804