Cu mare bucurie lansăm a 4-a ediţie a Târgului Caritabil de Crăciun “Dăruim şi Ajungem MARI”! Ne pregătim de zor şi vă aşteptăm cu drag pe 8 decembrie la Maison 13!

Vino la târg și oferă-i unui copil dintr-un centru de plasament bucuria unei excursii!

În perioada sărbătorilor de iarnă copiii din centrele de plasament primesc foarte multe cadouri, așa că ne gândim la viitor și la experiențe care le modelează viitorul. Cu sprijinul vostru ne dorim să strângem fondurile necesare pentru a putea organiza anul viitor excursii pentru cât mai mulți copii din centre de plasament. Vom merge la munte, în drumeţii, la muzee, iar copiii din țară vor veni pentru prima oară la București! Toți vor fi însoțiți de voluntari-prieteni care îi vor încuraja să se bucure de fiecare clipă!

Vă așteptăm duminică 8 decembrie între 11.00 şi 18.00 la Maison 13 (strada Dumbrava Roșie nr. 2), împreună cu cei dragi, să vă bucurați de produsele hand-made pe care vi le pregătim: bijuterii, decorațiuni, cosmetice, haine și multe, multe dulciuri și bunătăți. Fiecare cadou pe care ți-l faci ție sau celor dragi se transformă într-o donație care va ajuta copiii din centrele de plasament să meargă într-o excursie!

Special pentru copii vom organiza ateliere de confecționat accesorii și felicitări handmade, dar atelierul este deschis pentru toți cei care vor să participe, indiferent de vârstă.

Magia este garantată 🙂 , iar intrarea este liberă!

P.S. Dacă aveți, puteți aduce jocuri și jucării educative, hărți și enciclopedii interactive. Vă rugăm să fie în stare bună, pentru că le vom oferi copiilor din centre, iar voluntarii îi vor ghida să le descopere și să învețe cu bucurie.

To Top