Căutăm super-eroi care să alerge la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon și să ajute copiii din centre de plasament să meargă la terapie!

Devino fundraiser Ajungem MARI, aleargă 2,5 km, 10 km, 21 km sau 42 de km și strânge fonduri pentru a putea oferi unui copil șansa de a-şi dezvolta abilităţile de comunicare şi de a-şi gestiona emoţiile şi de a căpăta încredere în sine!

În funcție de nevoile lor, copiii vor beneficia de şedinţe de logopedie, psihoterapie, consiliere psihologică, terapie prin joc etc.

Costul pentru o şedinţă de terapie pentru un copil este de 100 de lei. Cu 1000 de lei un copil poate merge la 10 şedinţe de terapie adaptată nevoilor lui.
Te provocăm să strângi fonduri pentru a oferi unui copil sprijinul de care are nevoie.

E foarte simplu – pe lângă înscrierea în concurs pe site-ul maratonului  unde poţi alege “Ajungem MARI” la cauza susţinută, te înscrii ca fundraiser completând un scurt formular online https://www.ajungemmari.ro/impl…/devino-fundraiser-galantom/ ). Noi îți creăm pagina de Galantom, tu o promovezi în rândul colegilor și prietenilor, iar ei vor dona să te susțină.

Te rugăm să citești aici detaliile despre ce înseamnă să strângi fonduri pentru cursurile copiilor de la Ajungem MARI la Bucharest Marathon: https://ajungemmari.galantom.ro/event-projects/view?id=2071.

Te așteptăm să alergi în echipa Ajungem MARI!

Alege cauza noastră și înscrie-te la una dintre curse:  Maraton (42 km), Semimaraton Volkswagen (21 km), 10 km Vodafone, Maraton Ştafetă (4 alergători), Cursa Populară Avon (2,5 km),  Cursa Adolescenţilor (2,5 km) sau Cursa Copiilor Fulga (0,9 – 1,4 km). 

Detalii pe www.bucuresti-maraton.ro.   

#RunInBucharest #BucharestMarathon #DareFurther

Mulțumiiiiiiiiiiiiiiiiim!   

Copiii și voluntarii vor fi pe traseu la concurs să te încurajeze!

To Top