94 de copii din centrele de plasament din țară vor merge în tabere de dezvoltare personală, cu sprijinul PEPCO România!

 

Vara aceasta PEPCO România aduce multa bucurie pentru 94 de copii din centrele de plasament din țară! Cu sprijinul lor, vom organiza 4 tabere de dezvoltare personală, două la mare și două la munte! Primele două grupuri vor merge între 18 și 24 iulie la Năvodari, iar celelalte două tabere sunt programate pentru perioada 2 – 8 septembrie, la Bușteni.

 

Taberele de vară sunt, pentru copii, ocazii de a cunoaște lumea din jurul lor, de a-și face prieteni, de a căpăta încredere în sine, de a învăța să comunice mai bine și de a interacționa cu adulți care le pot deveni modele în viață. În tabere, copiii vor fi însoțiți de traineri, voluntari Ajungem MARI și educatori din centrele de plasament.

 

Copiii și tinerii care participă la tabere sunt selectați din centrele de plasament din cele 24 de județe în care se desfășoară programul de voluntariat Ajungem MARI. Vor participa copiii care nu beneficiază de alte tabere pe perioada verii.

 

Pentru mulți dintre ei, aceste tabere reprezintă o primă întâlnire cu munții sau cu marea și cu toate activitățile specifice lor: lecțiile de înot, drumețiile, excursiile cu telegondola sau telecabina, vizitele la castele sau delfinariu. Nu lipsesc jocurile educative, petrecerile și serile tematice, dar mai ales buna dispoziție. Regula principală în tabere este “Toată lumea se distrează!”.

 

Mulțumim din suflet, PEPCO România, pentru sprijinul extraordinar în organizarea unor tabere de neuitat pentru copiii din centre de plasament!

To Top