Educaţie pentru sănătate

Educaţie pentru sănătate cu sprijinul Kaufland România

 Ne bucurăm enorm să vă anunţăm că am dat startul unui proiect nou, de educaţie pentru sănătate pentru copiii şi tinerii instituţionalizaţi din Bucureşti, Galaţi, Constanţa şi Buzău!

Proiectul „Ajungem MARI şi Sănătoşi” este finanţat prin programul „În stare de bine”, susţinut de Kaufland România și implementat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (www.instaredebine.ro).

Începând cu ianuarie 2019, timp de șase săptămâni, voluntarii Ajungem MARI vor desfășura ateliere de educație pentru sănătate în centrele sociale şi de plasament pentru 200 de copii şi tineri din Bucureşti, Galaţi, Constanţa şi Buzău. Ne dorim pentru viitor extinderea acestor cursuri și în restul țării!

Înainte de a merge la copii, peste 40 de voluntari participă la un training de 2 zile susţinut de Beatrice Batog, psiholog în echipa Ajungem MARI. Deja am susţinut primele training-uri în Bucureşti şi Galaţi şi urmează formarea voluntarilor din Constanţa şi Buzău.

Voluntarii vor susţine atelierele pe baza unor structuri de curs adaptate pentru 3 grupe de vârstă şi create de specialişti în educaţie. Atelierele sunt pline de joacă şi activităţi atractive, cu tematici de igienă, nutriție, exercițiu fizic, sănătate mintală, autocunoaştere şi sănătatea relațiilor.

Urmează să lansăm şi o pagină de Facebook dedicată educaţiei pentru sănătate, ”MARI și Sănătoși”, unde tinerii să găsească informaţii esenţiale prezentate simplu şi atractiv.

Mulţumim din suflet, Kaufland România şi FDSC pentru susţinere şi încredere!

Proiect finanţat prin programul „În stare de bine”, susţinut de Kaufland România și implementat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (www.instaredebine.ro).

#implicareafacediferenta #kaufland #instaredebine #fdsc

*Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a programului „În stare de bine”. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului.

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804