Educatie pentru sănătate cu sprijinul Kaufland Romania

 Ne bucuram enorm sa va anuntam ca am dat startul unui proiect nou, de educatie pentru sanatate pentru copiii si tinerii institutionalizati din Bucuresti, Galati, Constanta si Buzau!

Proiectul „Ajungem MARI si Sanatosi” este finanţat prin programul „În stare de bine”, susţinut de Kaufland România și implementat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (www.instaredebine.ro).

Începând cu ianuarie 2019, timp de șase săptămâni, voluntarii Ajungem MARI vor desfășura ateliere de educație pentru sănătate in centrele sociale si de plasament pentru 200 de copii si tineri din Bucuresti, Galati, Constanta si Buzau. Ne dorim pentru viitor extinderea acestor cursuri și în restul țării!

Inainte de a merge la copii, peste 40 de voluntari participa la un training de 2 zile sustinut de Beatrice Batog, psiholog in echipa Ajungem MARI. Deja am sustinut primele training-uri in Bucuresti si Galati si urmeaza formarea voluntarilor din Constanta si Buzau.

Voluntarii vor sustine atelierele pe baza unor structuri de curs adaptate pentru 3 grupe de varsta si create de specialisti in educatie. Atelierele sunt pline de joaca si activitati atractive, cu tematici de igiena, nutriție, exercițiu fizic, sănătate mintală, autocunoastere si sănătatea relațiilor.

Urmeaza sa lansam și o pagină de Facebook dedicata educatiei pentru sanatate, ”MARI și Sănătoși”, unde tinerii să gaseasca informatii esentiale prezentate simplu si atractiv. J

Multumim din suflet, Kaufland Romania si FDSC pentru sustinere si incredere!

Proiect finanţat prin programul „În stare de bine”, susţinut de Kaufland România și implementat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (www.instaredebine.ro).

#implicareafacediferenta #kaufland #instaredebine #fdsc

 

*Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a programului „În stare de bine”. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului;

To Top