5 ani de Ajungem MARI

Pe 6 iunie am sărbătorit la fabrica 5 ani de Ajungem MARI alături de cei care fac minunile să se întâmple-voluntarii noștri fantastici! Mai multe fotografii, aici –https://bit.ly/2WB45kl

3 dintre tinerii noștri minunați, Alina, Daniela și Marius, ne-au surprins cu melodii compuse de ei despre trăirile lor și impactul voluntarilor în viețile lor.

Au cântat dragile noastre Silvia Dăboveanu, voluntar încă din primul modul din 2014 și cea care a pornit clubul de canto, și Raluca Staicu, vocals la TiPtiL și cea care a continuat activitatea Silviei la clubul nostru de canto.

La final ne-au încântat prietenii de la formația Frumoasele și Bestia, cu ritm și voce extraordinare! Le mulțumim din suflet pentru implicare!

Toată seara ne-am bucurat de jocuri și dulciuri din copilărie. O mare atracție a fost cabina foto de la Cyber Event cu măști și mesaje amuzante despre voluntariat. Nu a lipsit tradiționalul concurs de recitat poezie cu baloane cu heliu!!

Ne-am bucurat să putem premia pe scenă câțiva dintre voluntarii cei mai implicați! Mulțumim din suflet, dragilor, pentru tot ce faceți pentru copii!

Mulțumim tuturor celor care au făcut această seară posibilă! Mulțumim Club Fabrica, Alina, Daniela și Marius, Silvia Dăboveanu, Raluca Staicu, Frumoasele și Bestia și Cyber Event! Mulțumim dragului nostru voluntar prezentator, Cetin Ali!

Mulțumim din suflet, Alin Gavrila, pentru fotografii!

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804