12 voluntari grozavi pentru Swimathon București

Suntem tare mândri de cei 12 voluntari grozavi care, pe lângă timpul dăruit copiilor, luna aceasta înoată la Swimathon București și strâng fonduri pentru consilierea tinerilor instituționalizați.

Împreună și-au propus să strângă 15000 lei ca să ajute 15 tineri să participe în programul de consiliere vocațională că să își găsească drumul în viață, să învețe să ia decizii, să descopere ce meserie li se potrivește cel mai bine și să facă pașii spre cariera dorită. Tinerii noștri au mare nevoie de încurajare și însoțire atunci când se pregătesc să părăsească centrele de plasament și să pornească spre o nouă viață, în care să fie independenți, pe cont propriu.

Dacă vreți să susțineți proiectul, puteți face o donație pe pagina de proiect –https://swimathonbucuresti.ro/pregatiti-pentru-viitor/- sau pe paginile voluntarilor noștri grozavi:

Roxana Irinei, voluntara noastră super creativă din Iași, cu cea mai amuzantă campanie de fundraising, rămâne pe primul loc în rândul tuturor înotătorilor Swimathon 2021 – a strâns peste 7000 lei deja! Puteți dona ca să rămână în top și să ajute mai mulți tineri!

Echipa Voluntarii Ajungem MARI, formată din Andreea, Constantin, Teodora, Anca și Andreea au strâns până acum 3745 lei și mai au nevoie de câteva donații ca să ajungă la targetul de 5000 lei.

Ionuț Badea a strâns fondurile acceptând provocări de la prieteni, așa că a făcut genuflexiuni sau piruete de balerină pentru fiecare donație! Mai are puțin până la 2000 lei – poate vreți să donați și să îi dați o povocare!

Echipa Ciuciuletzii, condusă de voluntara noastră Elena Ilie, înoată în familie, așa cum și voluntariază frecvent. Donând pentru ei susțineți și tinerii, și faptele bune.

Minunatele noastre voluntare Iulia Diana Samson, Ana Maria Vandra, Ruxandra Cazacu-Răducu și Angela Dumitran au atins deja sau mai au puțin până la target, așa că vă rugăm să le încurajați cu donații!

Le mulțumim din suflet celor 12 fantastici și le ținem pumnii în continuare! Le mulțumim mult de tot donatorilor generoși, care cred în șansele tinerilor noștri! 

To Top