1 Iunie – Cum puteti sarbatori Ziua Copilului?

Salutare, oameni frumosi! Se apropie 1 iunie si ne dorim sa le oferim copiilor, cu ajutorul vostru o zi frumoasa si amintiri minunate alaturi de voi, voluntarii lor de suflet! ❤
 
Pentru ca poate nu toti veti putea sarbatori chiar de 1 iunie, va propunem ca in perioada 29 mai – 9 iunie, in functie de disponibilitatea voastra si a copiilor sa alegeti o zi in care sa organizati pentru ei o activitate frumoasa si sa sarbatoriti Ziua Copilului.
 
In functie si de restrictiile si de posibilitatile de a va intalni cu ei, puteti organiza:
 
  1. Carnaval pentru copii la centru cu masti si costume si jocuri de echipa. Decontam materiale pentru carnaval (baloane, masti, palarii, urechi de animalute etc.), materiale de jocuri, suc neaccidulat si la alegere tort sau pizza.
  2. Picnic in aer liber cu jocuri si activitati de echipa Decontam materiale de jocuri, baloane, apa/sucuri neaccidulate, pizza sau sandvisuri. Nu recomandam tort in acest caz pentru ca va fi dificil de taiat si impartit copiilor.
Excursie de o zi la parcuri de aventura, drumetie in natura, alte locuri in care le-ar placea sa mearga. Decontam transportul, bilete de acces + masa.
 
In toate cazurile bugetul aprox. este de 50 de lei/copil care sa includa materialele si mancarea sau tortul, iar in cazul excursiilor care necesita transport cu microbuz/autobuz, bugetul de transportul se deconteaza separat, nu intra in cei 50 de lei.
 
Aceste fonduri vin din bugetul vostru local (3,5% si 20% /judetul vostru, iar unde nu e suficient putem suplimenta din fondurile la nivel national)
 
Atentie!! Ce este foarte important este sa le oferim o experienta frumoasa alaturi de voi si nu o simpla sponsorizare de pizza sau tort, pentru ca nu acesta este rolul nostru. De aceea, indiferent de ce varianta alegeti, va rugam sa participati si voi fizic (acolo unde se poate) sau online, sa discutati cu ei sa faceti jocuri si activitati impreuna. Colega mea, Silvia Burciu, va va pregati idei de joculete pe care sa le faceti impreuna cu ei.
 
Daca doresti sa organizezi una din aceste activitati pentru copiii de la centrul tau, te rugam sa te consulti cu colegii tai voluntari, sa stabiliti detaliile impreuna si sa completati formularul de 1 iunie – https://forms.gle/bxoXz14AAQSgALMs9

 

 ca sa avem toate datele la un loc si sa stim de ce buget aveti nevoie. ❤

 
Speram ca fiecare copil sa aiba parte de un 1 iunie deosebit alaturi de voluntari si oameni inimosi si ne bazam pe voi sa faceti posibil acest lucru. Noi va stam la dispozitie pentru orice neclaritate.
 
Va multumim mult ca sunteti alaturi de ei si le faceti viata mai frumoasa! ❤ ❤ ❤
To Top