Devino erou Ajungem Mari!

Aici donația ta se transformă în bucurie pentru copii!

Este cea mai rapidă şi mai ieftină metodă de plată care vă permite atât plata normală cât și plata recurentă.

Prin activarea plăţii recurente permiteţi comerciantului să vă debiteze automat cardul bancar cu suma de plată. Puteţi selecta data de expirare a plăţii recurente cât şi suma maximă care poate fi debitată. Intervalul dintre plăţi va fi de 28 zile. Plăţile recurente se vor efectua timp de un an de zile calendaristic de la data primei plăți. Puteţi renunţa în orice moment la procesarea automată a plăţilor recurente contactând EuPlătesc.ro la adresa office@euplatesc.ro

Nume *(câmp obligatoriu)
E-mail *(câmp obligatoriu)
Localitate (optional)
Telefon (opțional)
Suma Donată 10 Lei30 Lei40 Lei50 Lei70 Lei
100 Lei150 Lei200 Lei250 Lei
300 Lei400 Lei500 Lei700 Lei1000 Lei
Donație Lunară DaNu
Mesaj pentru Ajungem Mari
(optional)


Tranzacționare rapidă, solidă şi sigură

EuPlătesc.ro dispune un sistem de gestiune a plăților electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard.

Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

To Top