Raport de activitate Ajungem MARI 2019

 

2019 a însemnat continuarea programului Ajungem MARI în București și în țara pentru 2500 de copii și tineri instituționalizați și din medii defavorizate care s-au bucurat de sprijinul constant al echipelor de voluntari Ajungem MARI. Numărul copiilor și al voluntarilor a înregistrat o creștere în unele județe sau a rămas constant în altele.

Numărul județelor implicate a fost de 24: Arad, Argeș, Bacău, Brăila, Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Constanța, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Galați, Hunedoara, Gorj, Iași, Ilfov, Mureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiș, Vrancea.

Pe scurt 2019:

 • am continuat cele 5 proiecte permanente ale programului (ședințe educative cu voluntari, cursuri și sesiuni de dezvoltare personală, ieșiri educative, tabere de dezvoltare personală și activități de orientare profesională), cel mai important fiind „Dă-ți pasiunea mai departe”, prin care 3000 de voluntari s-au implicat în cadrul a 3 module de voluntariat.
 • am deschis un centru educațional pentru copiii din București, un spațiu unde ei pot să participe la cursuri vocaționale și la ateliere creative și de dezvoltare personală
 • am încheiat parteneriate noi cu centre din București și din țară, dar și cu instituții și furnizori de servicii pentru copii. Numărul centrelor partenere a crescut la 158 de structuri (centre de plasament, centre de urgentă, centre de zi, complexuri de apartamente de tip familial)
 • am crescut numărul copiilor pe care îi susținem cu terapie pentru a depăși traumele cauzate de abandon, separare de familie, abuzuri și instituționalizare. Terapia a devenit una dintre direcțiile prioritare ale programului Ajungem MARI
 • am extins proiectul de educație pentru sănătate la nivel national începând cu luna martie, după ce în primele doua luni ale anului au beneficiat 200 de copii din 4 județe în cadrul unui proiect pilot
 • am organizat primul camp pentru 100 de voluntari Ajungem MARI din toate județele care au participat la 3 zile de training și teambuilding
 • am creat două suporturi de curs adaptate pentru copiii și tineri instituționalizați pentru educație civică și utilizarea calculatorului și am început susținerea acestor cursuri la nivel național
 • Programul Ajungem MARI a primit Premiul pentru CURAJ la Gala Oameni pentru Oameni.

Rezultatele voluntarilor au fost apreciate de instituțiile de protecție a copilului și toate colaborările au fost prelungite anual. Desfășurarea programului în județe a depins de capacitatea și disponibilitatea coordonatorului local, voluntar la rândul lui, de numărul voluntarilor înscriși și de deschiderea pentru colaborare a Direcțiilor Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului.
În București, unde este localizată echipa de organizare, serviciile au fost tot mai diverse și adaptate nevoilor copiilor – cursuri vocaționale în funcție de pasiunile copiilor, consiliere individuală și de grup, ieșiri care se axează pe îmbunătățirea abilitaților, ateliere tematice.
Pe lângă training-urile inițiale, voluntarii au participat și la training-uri și ateliere tematice care să îi ajute în lucrul cu copiii, la sesiuni de coaching și grupuri de suport. În 2019 am început susținerea de grupuri de suport și pentru coordonatori de voluntari în București și tot în 2019 au fost primele întâlniri online de tip coaching și grup de suport pentru voluntarii și coordonatorii din țară.

Descarcă Raportul de activitate Ajungem MARI 2019

___________________________

Proiecte permanente implementate

„Dă-ți pasiunea mai departe” – continuarea modulului 13 de voluntariat– – toamna 2018 – primăvara 2019 – 1300 de voluntari și 2000 de copii din 125 de centre partenere din București și județele Arad, Argeș, Bacău, Brăila, Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Constanța, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Galați, Hunedoara, Gorj, Iași, Ilfov, Mureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiș, Vrancea; Modulul 14 – primăvara –toamnă 2019 – 1600 de voluntari și 2200 de copii; Modulul 14 – toamnă 2019 – vară 2020 (modulul a crescut la 8 luni, cu posibilitatea de prelungire automata pentru încă 4 luni) – 1600 de voluntari și 2500 de copii. Parte dintre voluntari au renunțat la finalul fiecărui modul – în total s-au implicat în 2019 3000 de voluntari, care au dedicat 123.200 de ore de voluntariat. Proiectul a fost susținut în București preponderent prin sponsorizarea oferită de United Way Romania, de 4 ani partener Ajungem MARI și din fondurile colectate prin mecanismul 2%. În tara proiectul a fost susținut prin fondurile colectate prin mecanismele de 2% și 20%.

„Explorator pentru o zi”1148 de excursii și ieșiri educative la film, teatru și spectacole pentru copii, în parcuri de aventura, la ateliere de lucru manual, la muzee etc., alături de voluntari în București și în țară. În București proiectul a fost realizat în a doua parte a anului preponderent cu fonduri de la Adobe Foundation – proiectul „Discover The World And Grow Great”, iar în prima parte a anului cu fondurile strânse pe platforma Galantom cu sprijinul fundraiserilor care și-au donat ziua de naștere în 2018 și 2019, au participat la concursul de șah din 2018 și la Maratonul București 2018. În tara fondurile folosite au fost în mare parte obținute prin sponsorizări de la companii prin mecanismul 20%, iar în unele județe și prin proiecte la evenimente de fundraising organizate de fundații comunitare. Mulți parteneri au oferit reduceri sau gratuități la activitățile pentru copii.

„Prinde formă”

 •  cursuri pentru 186 de copii din București și din țară la furnizori educaționali privați (engleză, robotică, informatică, arte – muzică, desen, actorie, dans, dans contemporan, balet , sport , acrobație, box, înot, judo, fotbal, gimnastică, badminton, volei) sau la cursuri organizate de voluntari (club de canto, de teatru, de dans) și la centrul educațional din București (cursuri de dans, teatru și canto). Cele mai multe cursuri au fost realizate cu ajutorul fondurilor oferite de Hasbro România și al celor strânse de fundraiseri pe platforma Galantom prin donarea zilei de naștere și alergarea la Semi Maratonul București), iar cursurile de la centrul educațional s-au desfășurat cu sprijinul London Stock Exchange Group
 • 80 de copii din București și din țară au participat la ședințe de terapie și consiliere. 20 de copii din București au participat la ședințe de terapie prin joc cu sprijinul Mol Romania prin programul de finanțare „Mol pentru Sănătatea Copiilor” în prima parte a anului, iar parte dintre copii au continuat cu sprijinul Avenor Collage care a organizat evenimente interne de fundraising. Cu sprijinul Adobe Foundation am continuat proiectul de mentorat în București – ședințe de consiliere individuală și de grup pentru adolescenți și ieșiri cu mentorii și adolescenții. Cu sprijinul Amazon la finalul anului am început proiectul regional „Dare to GROW GREAT” prin care adolescenții din 4 județe din Moldova au început să participe la ședințe de grup de dezvoltare personală.

„Vacanta (te face) MARE”153 de copii din Buzău, Sibiu, Brașov și Constanta au participat în 7 tabere: 5 tabere la munte cu cate aprox 20 de copii și o tabăra la mare cu două grupe, în total 51 de copii. Fondurile pentru 3 tabere la munte și grupurile de la mare au fost oferite de Pepco Romania, iar pentru celelalte două tabere de la munte fondurile au fost strânse pe platforma Galantom – donarea zilelor de naștere și a cadourilor de Crăciun și participarea la concursul de karaoke.

„Îndrăznește să visezi”41 de vizite de orientare profesională în București și în țară la diverse companii și locuri de muncă. Vizitele au fost realizate cu ajutorul fondurilor strânse prin mecanismul 20% (de la companii care au direcționat 20% din impozitul pe profit) și al fondurilor oferite de Adobe Foundation pentru proiectul „Discover The World And Grow Great”.

 

Proiecte finanțate în 2019

 • “Ajungem MARI și Responsabili” – proiect educațional pentru 800 de copii și tineri instituționalizați și din medii defavorizate susținut de Kaufland România. În cadrul proiectului copiii și tinerii au participat la cursuri de educație pentru sănătate, educație civică, educație financiară și antreprenorială și de TIC-utilizarea calculatorului alături de voluntari pe baza unor suporturi de curs realizate de specialiști. Cursurile continuă în 2020.
 • A Happy Place to Grow Great – proiect susținut de London Stock Exchange Group prin care a fost posibilă crearea centrului educațional Ajungem MARI în București unde copiii și tinerii din toate sectoarele pot participa săptămânal la cursuri de dans, teatru și canto și la diferite workshopuri și ateliere creative și de dezvoltare personală. Proiectul a început în iunie și continua în 2020.
 • „Continuăm să Ajungem MARI” – proiect susținut de United Way Romania, pentru al 4-lea an sponsor Ajungem MARI pentru copiii din București și Ilfov. Proiectul a inclus recrutarea și coordonarea voluntarilor, materiale pentru atelierele susținute de voluntari în centre și transport al voluntarilor la copii. 850 de copii au beneficiat de sprijinul voluntarilor cu ajutorul proiectului care s-a derulat pe tot parcursul anului 2019.
 • Discover The World And Grow Great – proiect finanțat de Adobe România pentru ieșiri educative pentru copiii din București și Ilfov. Proiectul include și activitățile de mentorat – consiliere de grup și individuală și ieșiri ale adolescenților cu mentorii lor, dar și vizite de orientare profesionala în diferite locuri de muncă. Proiectul a început în iunie și continuă în 2020.
 • „Vacanța te face MARE” – proiect sprijinit de Pepco Romania. 114 copii instituționalizați din Buzău, Sibiu și Brașov au participat în 4 tabere de dezvoltare personală la Năvodari (51 de copii), Bușteni (43 de copii) și Poiana Pinului (20 de copii) alături de traineri și voluntari Ajungem MARI.
 • „Dare to GROW GREAT – Education for children în orphanages” – proiectul susținut de Amazon sprijină 200 de adolescenți și preadolescenți instituționalizați din 4 județe din Moldova – Iași, Suceava, Botoșani și Neamț. În noiembrie 2019 au început ședințe de dezvoltare personală pentru o parte dintre copii și tineri și activitățile continua în 2020.
 • “Ajungem MARI și Sănătoși” – proiect de educație pentru sănătate susținut de Kaufland România în cadrul programului de finanțare “În stare de Bine” derulat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile – în 2018 am creat suporturile de curs, iar la începutul anului 2019 voluntarii au susținut cursurile pentru 200 de copii și tineri grupați în funcție de vârstă. Mai mulți tineri decât cei cu care lucrăm direct în centre au fost informați prin pagina de Facebook “MARI și Sănătoși” pentru adolescenți
 • „CLICK și Ajungem MARI” – proiect de educație pentru utilizarea calculatorului sponsorizat de Fundația Orange în cadrul apelului intern de finanțare în rândul angajaților „Adoptă un proiect”. 5 căsuțe de timp familial din Râmnicu Sărat au fost echipate cu calculatoare conectate la internet timp de un an și 50 de copii și tineri din Râmnicu Sărat au beneficiat de ședințe de TIC pe baza unui suport de curs adaptat susținute de un profesor timp de 3 luni, iar ulterior de cursuri online de engleză, franceză și matematică alături de voluntari. Sediul din București a fost echipat cu 4 laptopuri noi și 32 de copii au participat la cursuri alături de voluntari.
 • Mol pentru Sănătatea Copiilor20 de copii din București au participat săptămânal la ședințe individuale și de grup de terapie prin joc

___________________________

Evenimente și campanii 2019

Pe lângă activitățile cu copiii, voluntarii se implică în evenimente locale pentru a activa comunitatea în sprijinul copiilor:

 • evenimente de promovare sau de fundraising, evenimente sportive, târguri caritabile, campanii de strângere de fonduri sau de formulare 2%
 • participarea la evenimente de promovare – Street Delivery București și Timiș,
 • participarea la evenimente de de strângere de fonduri – Semimaraton București, Maraton București, Cros pentru scoli – Iași, Timotion – Timiș, Maraton Sibiu, Semimaraton Craiova, Semimaraton Bacău, Pitești Half Marathon, Creative Buzz Sibiu, Crosul de noapte – Iași, Swimathon – Iași și Mureș; Dăruim și Ajungem MARI – concert caritabil, Jam Session în Gradina Botanică și Spectacol Caritabil la Ateneu – Iași
 • organizarea de evenimente de promovare și strângere de fonduri – concert aniversar Playground for Education la Clubul Țăranului, Concurs Șah, Concursuri Karaoke,
 • Târguri caritabile: Târguri caritabile de primăvara/ mărțișor – București, Brașov, Galați, Iași, Mureș, Suceava;
 • Târguri caritabile de Crăciun – București, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Brașov, Cluj, Constanta, Dâmbovița, Galați, Gorj, Mureș, Sibiu, Suceava; Târguri în cadrul proiectului de educație financiara – Bacău, Bihor, Constanta, Iași, Prahova, Timiș
 • campanii de strângere de fonduri – 2%, 20%, Donează ziua ta pe platforma Galantom. Aleargă și devino fundraiser Galantom

___________________________

Campanii de recrutare voluntari în 2019

Recrutare pentru modulul de primăvara (aprilie-noiembrie 2019) – Pentru primul modul de voluntariat al anului am promovat apelul la voluntariat pe rețelele sociale, în presa scrisă și online și la radiouri și televiziuni naționale și locale. Am primit sprijinul Kiss FM, Magic FM și Rock FM care au difuzat sporturi despre voluntariat, ARBO Media ne-a ajutat să promovăm apelul în județe, iar Blitz Media ne-a susținut cu afișarea bannerului pe ecranele din stațiile de metrou din București . S-au înscris 3179 voluntari și 727 (400 național și 327 București) s-au alăturat echipelor din București și din județe, semnând contractul de voluntariat. Au fost organizate 38 de training-uri de pregătire a noilor voluntari: 29 în țară și 9 în București.
Recrutare pentru modulul de an scolar 2019-2020 – Din toamnă 2019, modulul de voluntariat are 8 luni, cu posibilitate de prelungire încă 4 luni, până în noiembrie 2020. Cel mai important sprijin în campanie a fost oferit de Napoca, care a promovat apelul la voluntariat în spoturi TV și online, pe rețele sociale, având că target județele în care era nevoia cea mai mare de înscrieri. Pe lângă sprijinul extraordinar în campania de recrutare, Napoca a devenit și sponsor al programului national de voluntariat. Unul dintre obiectivele proiectului „Mari și Responsabili” finanțat de Kaufland Romania, a fost creșterea implicării comunității locale și, pentru prima oară, am putut avea în echipă un specialist în comunicare pentru a promova local apelul la voluntariat și activitățile Ajungem MARI. S-au înscris 3105 voluntari și 1001 (731 national și 270 București) s-au alăturat echipelor din București și din județe semnând contractul de voluntariat. Au fost organizate 40 de training-uri de pregătire a noilor voluntari: 33 în țară și 7 în București.

Formarea voluntarilor

Credem că este nevoie de pregătire constantă în lucrul cu copiii cu trauma și încercam să le fim cât mai mult alături voluntarilor noștri. La jumătatea anului am angajat încă un psiholog pentru a fi consilier pentru voluntari și a-i sprijini în lucrul cu copiii. În 2019 am comunicat constant cu voluntarii prin grupul online “Consiliere și idei”, unde au fost publicate sfaturi, recomandări, metode de lucru, sugestii de ateliere și training-uri online.
În 2019 Beatrice Batog, psiholog consilier pentru voluntari, a întocmit Broșura Ajungem MARI “Lucrul cu copiii instituționalizați” care abordează teme recurente ale voluntarilor în lucrul cu copiii precum stima de sine, atașamentul și trauma abandonului. În ea sunt oferite explicații pentru a înțelege mai bine realitatea copiilor și procesele pshice din spate dar și recomandări de interacțiune pentru a obține prgrese.
Trainingurile de aprofundare susținute în 2019 pentru voluntarii din București: “Trauma și atașament”, “Motivarea copiilor” și “Emoții și stimularea inteligentei emoționale la copii”.
În 2019 au fost susținute 6 grupuri de suport pentru voluntari și coordonatorii de voluntari din București și din țară.
În 2019 Magda Bunea, coach, trainer și coordonator al atelierul de comunicare NESTworking, a organizat în regim de voluntariat, 12 grupuri de coaching pentru 72 de voluntari.
Fundația pentru Smurd a organizat în 2019, în regim de voluntariat, 2 traininguri de prim ajutor pentru 88 dintre voluntarii Ajungem MARI.

___________________________

Sponsori 2019

Programul, pornit cu fonduri 0 în 2014, a continuat să fie susținut prin evenimente caritabile proprii sau organizate de prieteni și parteneri. Evenimentele proprii sunt inedite și atrag fundraiseri care să își folosească pasiunile pentru o cauză nobilă – în 2019 am organizat concursuri de șah și karaoke. De asemenea, am strâns fonduri de la donatori individuali la târguri și concerte caritabile, online pe website, prin mecanismul 2% și, mai ales, prin sprijinul fundraiserilor care au strâns fonduri pe platforma Galantom la evenimente sportive sau care și-au donat ziua de naștere. Astfel au fost finanțate 2 tabere la munte, ateliere creative în centre, ieșiri educative și excursii, cursuri vocaționale și terapie pentru copii.

Activitățile din 2019 nu ar fi fost posibile fără parteneri extraordinari, sponsori care au înțeles nevoia copiilor și tinerilor instituționalizați de sprijin constant și pe termen lung. Le suntem foarte recunoscători sponsorilor care au susținut proiectele permanente sau alături de care am creat noi proiecte în 2019.

Le suntem foarte recunoscători și companiilor care au răspuns apelului nostru din luna de decembrie și au direcționat 20% din impozitul pe profit/ venit. Cu ajutorul lor vom putea continua proiectele noastre permanente și oferi mai multe servicii și oportunități copiilor noștri în 2020.

Principalii sponsori ai proiectelor au fost Kaufland România, London Stock Exchange Group, PEPCO România, United Way România, Adobe Foundation, Napoca, Amazon România, Fundația Orange, Mol România, Fundația pentru Dezvoltarea Societății CIvile, Avenor College. În județe am primit sprijinul Fundațiilor Comunitare. Decathlon România a donat echipamente pentru copii în tabere.

La finalul anului am primit sprijinul mai multor companii care au donat parte din impozitul pe profit/ venit. Le suntem recunoscători și vom folosi fondurile pe parcursul anului 2020. Mulțumim din suflet, CEETRUS ROMANIA SRL, RCI LEASING ROMANIA IFN SĂ, CANOPUS STAR SRL, SOFTELLIGENCE SRL, iStyle Retail SRL, SANO FURAJE MODERNA SRL, CREATIVE EYE SRL, TEHMIN BRAȘOV SRL, APCOM IT DISTRIBUTION, TIEMME SYSTEMS SRL, VARD ELECTRO BRĂILA SRL, Proenerg, Display Total Grup, SC AGUAKI TRANS SRL, SKF Romania SRL, Laboratorium SRL, TERMIZO XPS SRL, PENTALOG ROMANIA SRL, Prodgrau SRL , BUILDOZER SRL, AMIQ EDA, CRISOVCAT CONSTRUCT SRL, ELEKTROBIT AUTOMOTIVE ROMANIA SRL, COMPUTARIS Romania SRL, ABRIS CAPITAL PARTNERS, DAVO PRO COMPANY SRL, SC SLY NUTRIȚIA SRL, Real World Eastern Europe, NEOTRONIX SRL, Natural Prod Carm SRL, Sifee Action, NICOLA SABB SRL, GROSBI IMPEX SRL, ZANFIR SNC, CREMIAL SRL, C M I DR SVARTZ CRISTIAN, BEBETEI INVESTMENTS GROUP SRL, THOMSONS ONLINE BENEFITS SRL, Casino Manhattan, Swiss Coffee SRL – Jura Romania, ARTELIER BAKERY, Fan Distribution SRL, REXIMACO, CIPCOS MAR COMPLEX SRL, F 64 STUDIO SRL, BRIAL NAV CONSTRUCT SRL, WIN IMPEX SRL, INTERMED CONCEPT LINE SRL, TRIUMF GARDENING SRL, Pati Chef SRL, Sartorom Impex SRL, ELECTRONIC SECURITY SYSTEMS, RAIO TRAVEL & EVENTS SRL, Inserv Aqua SRL, ZONA D SRL, DCD INTER TRADING SRL, OPTICRIS SRL, ALUTI AGRO SRL, WEST BEVERAGES, Vertigo Studios SRL, AVANT COM SRL, FORMA Concept, U.V.SERVICE SRL, HELPLINE ROMANIA SRL, KF CLOTHING SRL, MAMBO UTIL CONSTRUCT SRL, PAFLORA IMPEX SRL, ETHALON OPTIC SRL, RAIL OPERATIONS SRL, ECOABAC SERV, SC Goldring SĂ, ELMONT Construct, GRANO AGRO SRL, Industrial Electrical Solutions SRL, Ruby Iconic SRL, COZMOSLABS SRL, COZMOSLABS PLUGINS SRL, VALDO INVEST SRL, EXTREME LIGHTING SRL, SC Big Consulting SRL, NIZAR CONSTRUCT SRL, NBC LINE SRL, LIUBA TROFANIUC STIL SRL, GRAPHEIN TOPO SRL, ADMEDICA INVEST SRL, BIOBIT SRL, Motoboom SRL, DIABLIFE SRL, PANCRONEX S.A., AMBER TECHNOLOGIES SRL, MADBALL SOFTWARE SRL, EXENNE TECHNOLOGIES SRL, BEMC EXPERT CONT SRL, SC MULTIACT MEDIA SRL, SC SOVA IMPORT – EXPORT SRL, NEKSTA CONSULTING SRL, ZETA Distribuție SRL, FIRST PUB SRL, SO & SO Impex SRL, MULTIACTIVE FINANCE SRL, LAVMI PERLA SRL, MEBANT PERLA SRL, UNI EXPERT CONTA SRL, All 4 Ventillation, Agridor SRL, CORINT LOGISTIC SRL, MACROMEX EURO TRADE CENTER SRL, Top Protect Agent De Asigurare SRL, LAVENT DATA SOFT SRL, BOOGIT Technologies SRL, CENTRAL MORENI SRL, Zoom Box, TRADOX FAST, IGNITE SOFTWARE DEVELOPMENT, Fluentemela SRL, D S F IMPEX SRL, LITTLEIMPRO SRL, EXENNE ENGINEERING SRL, DIBART SERV SRL, TRAUN GUARD HMS SRL

Alți sponsori care ne-au fost alături pe parcursul anului – Unicredit Bank, Maipei SRL, Novo Parc, West Gate, Întreprinderea Sociala Cuib Iași, Bosh Services Solutions Timiș, Fundația Comunitara Iași, ORTOPROFIL PROD ROMANIA SRL, Asociația Cultour Brașov, SC INTERNOVUM GRUP SRL Timiș, Combinatul de Îngrășăminte Chimice SRL Constanta, Fan Distribution Mureș, Fundația Comunitara Bacău, Fundația Comunitara Mureș, ASOCIAȚIA ROMANA A TINERILOR CU INIȚIATIVĂ DOLJ.

___________________________

Parteneri 2019

În 2019 am primit sprijin extraordinar din partea comunității în organizarea activităților pentru copii, a evenimentelor caritabile și a training-urilor pentru voluntari. Le mulțumim partenerilor care au ales să se implice și să sprijine copiii din județul lor!

Bineînțeles, activitățile noastre nu ar fi posibile fară deschiderea Direcțiile Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului din București și din țară, dar și a centrelor private care ne primesc pentru ședințele cu copiii și facilitează activitățile extrașcolare în afara centrelor.

Parteneri protecția copilului: DGASPC Sector 1, DGASPC Sector 2, DGASPC Sector 3, DGASPC Sector 4, DGASPC Sector 6, Ansamblul Social Creștin Măgurele (Casa Sf. Iosif), Fundația Viață și Lumina, Fundația Sf. Dimitrie, Asociația Fraților Maristi ai Școlilor din Romania (Sf. Marcellin Champagnat); DGASPC Arad; DGASPC Argeș; DGASPC Bacău; Bihor – Asociația de Tineret Mereu Împreună, Curcubeul Copiilor, Fundația Caritas – CSS Saniob; DGASPC Botoșani, Serv.Public local de asistenta sociala – Centrul social de zi; DGASPC Brăila; DGASPC Brașov; DGASPC Buzău; DGASPC Cluj, Asociația Familia Regăsită, Fundația Romana pentru copii, comunitate și familie/EveryChild, Organizația Creștină Ecce Homo; DGASPC Constanta; DGASPC Dâmbovița, Asociația “Provița Târgovişte 2003”; DGASPC Dolj; DGASPC Galați; DGASPC Gorj; DGASPC Hunedoara; DGASPC Iași; DGASPC Ilfov; DGASPC Mureș; DGASPC Neamț; DGASPC Prahova, Organizația Umanitara Concordia; DGASPC Sibiu, DGASPC Suceava; DGASPC Timiș, Asociația Creștină For Help, Fundația Umanitara Chosen Casa Olarului, Organizația Salvați Copiii; DGASPC Vrancea.

Parteneri naționali: Carturesti, Cinema City

Parteneri training voluntari: Magda Bunea – Nestworking, Adecco, Fundația pentru Smurd

Parteneri pentru târguri și strângere de fonduri: București: Novo Park, Green Gate, QP Pub, Tunes Pub, Maison 13; Argeș – VIVO Mall; Bacău – Hello Shopping Park; Bihor – Celestica, Nidec, Plexus; Botoșani – Uvertura Mall, Casa dulce, Pub Mon Cheri, Teatrul Vasilache; Brașov – Coresi Shopping Resort; Buzău – Galeria Mall Buzău, Cluj – Iulius Mall, Amera Tower, Allegria Land, Constanta – VIVO Mall, Doors Club; Dâmbovița – Universitatea Valahia, Colegiul Ion Ghica; Gorj – Shopping City Târgu Jiu; Mureș – EcoFarmacia, J’ai Bistro, Zip Cafe&Garden; Sibiu – Casa de Cultura Cisnădie, Restaurant Cisnădie; Fifi Land; Suceava – Carrefour – Shopping City Suceava, Timiș – United Business Center, Continental Contitech

Parteneri pentru săli de training: București – Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Ok Center, Fundația pentru Tineret a Municipiului București, Facultatea de Litere, Arad – Hotel Continental Forum Arad, Asociația Educatio; Argeș – Școala Gimnazială Ion Minulescu Nr. 2; Bacău – Facultatea de Litere – Universitatea Vasile Alecsandri; Bihor – Colegiul National Emanuil Gojdu, Facultatea de Științe Economice; Botoșani – DGASPC Botoșani; Brăila – Facultatea de Inginerie și Agronomie Brăila; Brașov – Universitatea Transilvania Brașov; Buzău – Scoală nr. 11; Cluj – Turnul Croitorilor – Centru de Cultura Urbana, Biblioteca Județeană “Octavian Gogă”, Constanta – Facultatea de Istorie, Facultatea de Științe Economice – Universitatea Ovidius; Dâmbovița – Scoală Gimnaziala Ioan Alexandru Brătescu Voinesti; Dolj – Liceul “Charles Laugier”; Galați – Restaurant Libertatea, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (Universitatea “Dunărea de Jos”); Gorj – Colegiul Național Tudor Vladimirescu; Hunedoara – Sala de fitness Sport Class, Biblioteca Județeană ”Ovid Densușianu”; Iași – Hotel Unirea, Facultatea de Construcții și Instalații – Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi, Hotel Bellaria; Mureș – Centrul de Tineret AXIS; Neamț – Rubik Hub; Prahova – Colegiul de Arta Carmen Sylva; Sibiu – Biblioteca județeană ASTRA; Suceava – Muzeul de Istorie – Muzeul Bucovinei, Universitatea “Ștefan cel Mare”din Suceava; Timiș – Incuboxx, Casa Tineretului, Facultatea de Medicina Dentara; Vrancea – Casa Corpului Didactic “Simion Mehedinți” Focșani, Ateneul Municipal Focșani.

Parteneri activități copii – București – Patinoar Cișmigiu, Club Miramar, Laser Tag Arena, Quest Mission Escape Room, VR Cinema, Cinema Hollywood Multiplex Vitan, Titan, KINODISEEA, Festivalul Alandala, Littleimpro, Opera Comica pentru Copii, Centrul de teatru educațional Replika, Teatrul Țăndărică, Teatrul Ion Creanga, Teatrul Excelsior, Muzeul Satului, Muzeul Antipa, Orășelul Cunoașterii, Gradina Botanica, Fundația Calea Victoriei, Clay Play, Dinamo Noua Generație, Viitorul Noua Generație, Art & Hobby Studio, Asociația Da’DeCe, Logiscool, Small Academy, Climb Again; Arad: Cinema City, Palatul Copiilor, Clubul de fotbal Viitorul Arad, Muzeul Memorial Ioan Slavici, Complexul Muzeal Arad, Administrația Ștrandului Neptun, Biblioteca Județeană, Cinematograful Gradiște, Tipografia LV Spectrum, Transylvania Invest, Zooland Arad; Bacău: Asociația Mi-e Drag Acasă, Aventura Parc Hamak, Aventura Parc Măgura, Laser Light Way Bacău ; Bihor: Teatrul Regina Măria și DJST Bihor; Botoșani : Uvertura Mall Botoșani, Scoală de dans G-Power, Primăria Botoșani, Muzeul Județean de Istorie Botoșani, Exclusive Creation, Casa Dulce, Mon Cher; Brașov: Centrul de Agrement și Divertisment Poiana Brașov; Constanta – Delfinariul Constanta, Luna Park Constanta, Telegondola Constanta, Alt Trend MG, Șantierul Naval Constanta, Club Doors, patinoar Vivo Constanta; Buzău: Centrul educațional EDUTEKA, Teatrul George Ciprian, Adrenalitera, Parc Aventura „Escapada” Sărată Monteoru, Patinoar Ice Skating Rink Ramnicu Sărat. Cluj: Wonderland, Adventure Park, Allegria Land, Asociația Pahumi, Bogdana Hairstyle, Mirror 21, Spartan Cluj-Napoca, Laser Tag Cluj, Centrul de creație Maidan, Dolj: Cinema Colours, Inspire Cinema, RAADPFL Craiova, Galați – Teatrul Fani Tardini, Patinoarul Galați, Gradina Botanica; Iași –, Ștrandul Municipal Iași, Restaurant Cuib, Ateneul National din Iași, Sala de escalada Zero-Gravity, Farmacia Veterinara “Animalutul meu”, Trupa de Teatru Senzorial Labirint “Introspect”, Asociația “Mai bine”, Cuptorul Moldovencei; Mureș – Restaurant Citadel, Neamț: IQ Space Educațional, Cezar Trans, Prahova – Castelul Peleș; Sibiu – Teatrul Gong, Lazăr Trans, Arka Park, Salina ,,Ocnele Mari”, Locul de joaca ,,La Pitici”, Centrul Cultural „Ion Besoiu”, Decathlon, Societatea de transport „Nicola Speditione”; Timiș – Novum Transport, OpenVille, Continental, Centrul Francez prin Căsuță Piticilor, Restaurant Fusion, Arsenal Park, Colegiul National Pedagogic “Carmen Sylva”; Suceava: Primăria Solca, Cinema Modern Suceava, Betty Ice, La Căruță cu plăcinte, Universitatea Ștefan cel Mare.

 

Mulțumim pentru tot sprijinul oferit în 2019! Împreună creștem copii încrezători și puternici!

 

 

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804