Invata sa pedalezi

Vrem sa le oferim copiilor din centre de plasament cat mai multe amintiri frumoase! Si pentru ca suntem fani ai sportului si al unui stil de viata sanatos, ne-am gandit sa le oferim copiilor o bucurie sportiva, in aer liber – ii invatam sa mearga pe bicicleta!

In 2014, la Maratonul Transilvaniei s-a alergat si pedalat pentru a-i invata pe copiii din sectorul 6 sa mearga pe bicicleta si pentru a le pune la dispozitie biciclete pentru copii. Din banii stransi s-au reparat 10 biciclete pentru copii, iar cu cei 2000 lei ramasi am continuat proiectul si in 2015.

Pe 28 septembrie am iesit in parc cu voluntari si copii si am invatat impreuna sa pedalam. Ne-au fost alaturi 20 de voluntari, iar dupa eveniment, am transportat bicicletele donate la centrul „Domnita Balasa”, unde vor fi mereu la dispozitia copiilor.

Urmeaza o serie de multumiri ca la Oscaruri, dar asa se intampla dupa un eveniment reusit! 😀 Le multumim mult de tot celor care au donat bicicletele!!!

Multumim fundraiserilor de la Maratonul Transilvaniei si donatorilor pentru proiect! Multumim Asociatia Padina Fest si Club Sportiv Smart Atletic! Multumim celor 2 super-baieti de la Cool Bike Team – Sabin si Mircea– pentru ca ne-au pregatit cele 10 biciclete! Le multumim voluntarilor Ajungem Mari si celor care au venit ieri sa ii ajute pe copii sa invete sau pe noi in organizarea evenimentului! Multumim participantilor la eveniment – cei care au venit sa invete un prieten sa pedaleze sau doar sa ii cunoasca pe copii. Multumim celor care si-au pus bicicleta la bataie!

Le multumim celor care au filmat si au fotografiat evenimentul! 😀 Ii multumim Uleiosului! Marian a plimbat copii si voluntari in cargo-bicicleta, spre marea distractie a tututor! 😀

Multumim echipei Realitatea TV pentru reportaj – il gasiti aici, la minutul 21:00 http://www.realitatea.net/jurnale.html#emisiune28Septembrie2014-2300. Multumim emisiunii iClasa – Mirelei Nicolae pentru invitatia in direct sambata dimineata si Iuliei Chivu pentru reportajul de la eveniment ce va fi transmis sambata viitoare. Multumim partenerilor DGASPC Sector 6, Asociatia Padina Fest, Ciclaton, Clubul Sportiv Smart Atletic, NoMad Merida CST, Cool Bike Team, Asociatia GreenRevolution si Diva in bocanci.

In primavara 2015, Cristi Orascu, voluntar Ajungem MARI, a strans 620 lei, bani cu care urmeaza sa luam biciclete pentru si mai multi copii.

To Top