Sunt mai multe moduri în care poţi şi TU să susţii copiii din centrele de plasament. Îţi mulţumim mult pentru orice modalitate prin care alegi să te implici şi să contribui la un viitor mai bun pentru aceşti copii!

Poţi alege să intri în echipa de voluntari Ajungem MARI şi să îţi dedici 3 ore pe săptămână, timp de 8 luni pentru a merge într-un centru de plasament unde le vei transmite copiilor cunoştinţele şi pasiunile tale prin metode interactive. Nu trebuie să ai experienţă anterioară, contează doar dorinţa de a ajuta, energia şi consecvenţa. Toate detaliile le găseşti pe pagina Devino voluntar. În august vom lansa din nou înscrierile pentru următorul modul care va începe în luna octombrie. Dacă vrei să te informăm când dăm startul perioadei de înscrieri lasă-ne adresa ta de e-mail  AICI.

Daca te poti implica voluntar si in coordonarea programului in judetele unde desfasuram deja programul sau in judete noi, te asteptam in echipa de coordonatori. Activitatea in fiecare judet depinde de cat de mult se poate implica acolo coordonatorul local! Afla mai multe aici.


Susţine programul nostru prin donaţii online, simplu, cu cardul. Fondurile strânse se vor transforma în ieşiri şi experienţe frumoase pentru copiii din centre de plasament sau poţi alege tu un anume proiect pentru care vrei să donezi (ex: perioada în care strângem fonduri pentru tabere). Click AICI pentru a dona bucurie copiilor din centre de plasament!


Sunt mai multe evenimente pentru care poţi deveni fundraiser:

Donează-ţi ziua de nastere – alegi ca, în loc de cadouri, prietenii să îţi ofere donaţii pe pagina ta care se vor transforma apoi în ieşiri şi experienţe frumoase sau zile de tabără pentru copii.

Aleargă la maraton sau participă la evenimente caritabile (concursuri de karaoke, Catan, Activity etc.) – prietenii te susţin în competiţia aleasă prin donaţii pe pagina ta.

E simplu să ajuţi! Tot ce trebuie să faci este să te înscrii ca fundraiser, completând acest formular. Noi îţi creăm pagina, iar tu o promovezi în rândul prietenilor şi cunoştinţelor pe care îi inviţi astfel să te susţină prin donaţii online, pe pagina ta. 


Te poţi implica în calitate de voluntar pe partea de organizare care să ne ajute cu diferite sarcini precum fundraising, comunicare online, coordonare voluntari, organizare evenimente etc. Urmăreşte anunţurile noastre pe pagina Căutăm colegi noi. Acolo postăm atât oportunităţile de voluntariat de organizare cât şi pe cele de angajare. 

________________________________________________________________________________

Persoanele fizice cu venituri din salarii sau din alte surse sau cei cu PFA sau PFI pot redirectiona in mod GRATUIT 2% din impozitul pe venitul anului trecut catre o organizatie non-profit.

Afla mai multe si urmareste campaniile de 3,5% . Fiecare suma se aduna si conteaza enorm pentru continuarea programului Ajungem MARI in Bucuresti si in tara!


Companiile cu cifra de afaceri de minim 1.000.000 de euro pot direcţiona 20% din impozitul pe profit către o organizaţie non-guvernamentală, printr-un simplu contract de sponsorizare, iar suma va fi scăzută automat din impozitul datorat la stat. Poti gasi toate detaliile AICI.


 • Facilitează un parteneriat sau o sponsorizare 
 • La Ajungem MARI folosim cu responsabilitate fondurile şi încercăm să obţinem cât mai multe parteneriate ca să le putem oferi copiilor mai multe experienţe frumoase. Companiile pot face sponsorizari in bani, produse sau servicii:
  • pot alege sa doneze o suma pentru un proiect anume (de exemplu: consiliere vocationala, iesiri educative pentru copiii dintr-un judet sau din 5 judete, materiale educationale pentru programul national etc.)
  • pot alege sa primeasca copiii gratuit daca sunt furnizori de servicii pentru copii (la cursuri, activitati recreative, terapie etc.)
  • pot alege sa implice angajatii in campanii de matching donations (angajatul doneaza, compania dubleaza), de redirectionare 3,5%, de stragere de fonduri sau de voluntariat (inclusiv vizite de orientare profesionala ale copiilor in companie)
  • pot alege sa implice clientii in campanii de strangere de fonduri (ex: cu urne de bani in magazine sau prin donarea a x% din valoarea unor produse cumparate.

  Companiile pot deduce sponsorizarile catre organizatii non-profit in limita a 20% din impozitul lor pe profit pentru anul in curs – e simplu si GRATUIT. Poti afla mai multe despre mecanismul 20%.

  Dacă stii o firmă care s-ar putea implica să susţină un proiect, ajută-ne să intrăm în legătura şi să le trimitem o prezentare sau să ne cunoaştem la o întâlnire. Ne poţi scrie pe office@ajungemmari.ro!


 •  Dă vestea mai departe!

Urmăreşte pagina de facebook Ajungem MARI şi ajută-ne să transmitem la cât mai mulţi oameni apelurile noastre la voluntariat sau implicare. Fiecare gest contează

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804