Sunt mai multe moduri în care poţi şi TU să susţii copiii din centrele de plasament, iar noi îţi mulţumim tare pentru orice modalitate prin care alegi să te implici şi să contribui la un viitor mai bun pentru aceşti copii!

 

Poţi alege să intri în echipa de voluntari Ajungem MARI şi să îţi dedici 3 ore pe săptămână, timp de 6 luni pentru a merge într-un centru de plasament unde le vei transmite copiilor cunoştinţele şi pasiunile tale prin metode interactive. Nu trebuie să ai experienţă anterioară, contează doar dorinţa de a ajuta, energia şi consecvenţa. Toate detaliile le găseşti pe pagina Devino voluntar. În august vom lansa din nou înscrierile pentru următorul modul care va începe în luna octombrie. Dacă vrei să te informăm când dăm startul perioadei de înscrieri completează acest FORMULAR.


Susţine programul nostru prin donaţii online, simplu, cu cardul. Fondurile strânse se vor transforma în ieşiri şi experienţe frumoase pentru copiii din centre de plasament sau poţi alege tu un anume proiect pentru care vrei să donezi (ex: perioada în care strângem fonduri pentru tabere). Click AICI pentru a dona bucurie copiilor din centre de plasament!


Sunt mai multe evenimente pentru care poţi deveni fundraiser:

Donează-ţi ziua de nastere-alegi ca, în loc de cadouri, prietenii să îţi ofere donaţii pe pagina ta care se vor transforma apoi în ieşiri şi experienţe frumoase sau zile de tabără pentru copii.

Aleargă la maraton sau participă la evenimente caritabile (concursuri de karaoke, Catan, Activity etc.) – prietenii te susţin în competiţia aleasă prin donaţii pe pagina ta.

E simplu să ajuţi! Tot ce trebuie să faci este să te înscrii ca fundraiser, completând acest formular. Noi îţi creăm pagina, iar tu o promovezi în rândul prietenilor şi cunoştinţelor pe care îi inviţi astfel să te susţină prin donaţii online, pe pagina ta. 


  • Facilitează un parteneriat sau o sponsorizare 

La Ajungem MARI folosim cu responsabilitate fondurile şi încercăm să obţinem cât mai multe parteneriate ca să le putem oferi copiilor mai multe experienţe frumoase. Dacă stii o firmă care s-ar putea implica să susţină un proiect, ajută-ne să intrăm în legătura şi să le trimitem o prezentare sau să ne cunoaştem la o întâlnire. Ne poţi scrie pe office@ajungemmari.ro!


  • Dă vestea mai departe!

Urmăreşte pagina de facebook Ajungem MARI şi ajută-ne să transmitem la cât mai mulţi oameni apelurile noastre la voluntariat sau implicare. Fiecare gest contează!

To Top