Programul educațional Ajungem MARI – Asociația Lindenfeld

Asociația Lindenfeld este o organizație non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societății.

Principalul program este Ajungem MARI, care susține educația copiilor din centre de plasament și medii defavorizate. Prin proiecte de voluntariat și orientare profesională, workshop-uri, ateliere creative și activități socio-recreative, programul își propune să le dea copiilor încredere în ei și să le formeze abilități pentru a deveni adulți responsabili și independenți.

Descarcă aici Prezentarea programului și află mai multe despre ce am făcut în 4 ani de activitate.

Programul a demarat în București în vara 2014 și în scurt timp s-a extins în țară. Momentan peste 1300 de voluntari ajută săptămânal 2000 de copii să AJUNGĂ MARI.

Pentru a avea un impact durabil pentru viitorul copiilor din centre, e nevoie de tot mai mulți voluntari serioși și implicați.

Voluntarii Ajungem MARI sunt în general oameni MARI, adulti, dar si tineri peste 16 ani, responsabili, comunicativi, implicați și dornici să îi ajute într-adevăr pe copii.

Nu este necesară experiența anterioră de predare! Înainte de a participa la activități, voluntarii merg la traininguri la care învață tot ce trebuie să știe pentru interacțiunea cu copiii.

Pe parcursul modulelor voluntarii primesc sfaturi de la consilieri educaționali și alți voluntari cu experiență.

_____________________________________________

Proiectul a primit recunoaștere încă din primul an și a fost premiat la:

– Gala Națională a Voluntarilor 2014- 3 nominalizări și premiul “Voluntarul Anului în Educație” pentru fondatorul Ajungem MARI

– Gala Societății Civile 2014 – premiul II la secțiunea “Proiecte de voluntariat”

– Gala Națională a Voluntarilor 2015 – premiul pentru “Proiectul Anului în educație”

– Gala Proiectelor pentru Tineret Timiș – premiul pentru “Proiectul anului 2015 în domeniul umanitar și sănătate”

 

To Top