voluntari jocVoluntariat – joc si dezvoltare personala

Programul nostru de voluntariat Da-ti pasiunea mai departe se adreseaza in special tinerilor liceeni si studenti, dar si tinerilor profesionisti, adultilor si chiar pensionarilor.

Ne dorim ca cei care au o pasiune, sa le-o transmita mai departe copiilor si tinerilor din centre.

Fie ca este vorba de literatura, limba engleza, matematica, informatica, istorie, dans, rezolvat quiz-uri de cultura generala, pictura sau origami, voluntarii sunt incurajati sa ii invete pe copii cat mai multe si mai ales, intr-un mod cat mai distractiv si interactiv.

Chiar daca nu toti copiii vor face performanta in aceste domenii, programul este menit sa ii ajute pe copii sa isi imbunatateasca performantele scolare, sa le deschida noi perspective si sa ii ajute sa isi descopere abilitatile si noi pasiuni.

Proiectul este structurat pe mai multe module – de vara si de semestru (toamna si primavara), iar la inceputul fiecarui modul facem noi înscrieri la voluntariat.

Voluntarii nostri merg saptamanal in centre in echipe de cate doi pentru o sedinta de doua ore in care tin ateliere de educatie non-formala si ii ajuta pe copii sa isi faca temele. Inainte de a participa la activitati, voluntarii merg la traininguri in care invata cum sa interactioneze cu copiii.

Mai multe detalii despre cum poți deveni voluntar: http://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-voluntar/.

Momentan in proiect sunt implicati 1.300 de voluntari si 2.000 de copii din Bucuresti,  Alba, Arad, Argeș, Bacău, Brăila, Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Constanta, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Galați, Harghita, Hunedoara, Gorj, Iași, Ilfov, Mureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiș, Vrancea.

 

Proiectul se extinde in tara pe masura ce gasim in fiecare judet coordonatori implicati, gata sa ofere 4-5 ore saptamanal pentru organizarea proiectului. Detalii despre atributiile coordonatorului local, aici -> http://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-coordonator-in-orasul-tau/

 

To Top