Please specify image url

Iarina Stefanescu

Director & fondator program

Iarina a descoperit beneficiile educaţiei prin joc pentru copiii din medii defavorizate coordonând un alt program de voluntariat şi a simţit că asta îi este vocaţia. A fondat pe 8 iunie 2014 programul educaţional „Ajungem MARI”, cu fonduri 0, dar mulţi prieteni în jur care au crezut în cauză.

Şi-a dorit să ajute cât mai mulţi copii, aşa că la nici un an de la startul programului a început extinderea naţională, ca momentan Ajungem MARI să se desfăşoare în 25 de judeţe. În decembrie 2014 a fost desemnată „Voluntarul anului în educaţie” la Gala Naţională a Voluntarilor.

Please specify image url

Ioana Ciuhan

Asistent de comunicare și resurse umane

Ioana are 22 de ani și a intrat în echipa Ajungem MARI acum mai bine de un și jumătate. S-a îndrăgostit pe loc de cauză, de echipă și de toate lucrurile frumoase pe care voluntarii le fac pentru copiii din centre de plasament. Alături de Iarina, coordonează proiectul “Dă-ți pasiunea mai departe” în București, e asistent de comunicare și resurse umane și lucrează cu copiii minunați dintr-unul din centre. 

“Ajungem MARI a devenit un fel de “acasă” pentru mine. Sunt cea mai fericită că lucrez alături de voluntari grozavi și că iau parte la toate lucrurile frumoase care se întâmplă pentru copii.”

Please specify image url

Ana Cristache

Coordonator National

-31 ani, persoană veselă și optimistă, îi place să lucreze cu oamenii-

Din iunie 2015 face parte din familia Ajungem MARI, când a început ca voluntar explorator. În decursul celor câtorva luni a interacționat cu copiii și tinerii din centrele din București și de atunci a știut că asta este ceea ce trebuie să facă!

În perioada decembrie 2015-august 2016 a fost Voluntar de Profesie și a coordonat activitatea Ajungem MARI la nivel național, în cadrul proiectului finanțat de Fundația Vodafone Romania, iar acum se implică în continuare în toate proiectele noastre!

Please specify image url

Andreea Dumitru

Coordonator proiect

Andreea Dumitru este mama unui adolescent și un om care nu-și poate imagina viața fără ENTUZIASM. Fuge de locurile și oamenii în care încolțește blazarea și nu prea știe să se plictisească. Mai bine de 15 ani a scris despre teatru și a editat cărți de specialitate. La aproape 40 de ani și-a descoperit însă cea de-a doua uriașă pasiune: voluntariatul în slujba copiilor care nu trăiesc alături de familiile lor.

„Două prietene de Facebook mi-au scos în cale exact la timp programul „Ajungem mari”. Iubesc oamenii pe care i-am descoperit aici, iubesc să mă gândesc zi și noapte la copiii de la „Pinocchio 3”, unde coordonez echipa voluntarilor, și le mulțumesc zilnic (nu doar în gând), pentru că niciodată nu m-am simțit mai fericită, mai liberă, mai spontană, mai încrezătoare în puterile mele și ale semenilor mei. Nu-mi doresc decât să le dau și copiilor șansa de a simți că se poate trăi și în acest fel.”

Please specify image url

Alexandra Iacobat

Trainer

Alexandra și-a dorit să se alăture unei echipe de voluntari cu suflet deosebit care să facă lucruri minunate pentru copii. Așa a ajuns la Ajungem MARI în februarie 2016, iar din septembrie face parte și din echipa de traineri. 

“Cred cu putere în responsabilitatea individuală pe care fiecare dintre noi putem să ne-o asumăm în trecerea noastră prin lume şi că revine în gestiunea noastră să contribuim cu tot ce e mai bun din noi, indiferent de modul în care alegem să oferim.”

Please specify image url

Alexandra Oncea

Asistent Coordonator Proiect și Trainer

“Imi doream de mult sa particip intr-un program de voluntariat, doar ca nu intalnisem unul in care sa ma regasesc, pana am vazut o postare Ajungem Mari si am decis sa ma inscriu. M-am indragostit din prima de Ajungem Mari si am preluat energia Iarinei, folosind-o mai depate in activitatile cu copiii.

Inca din primul modul am devenit si coordonator la un Centru de zi cu copii de 6-12 ani. Dupa al doilea modul am intrat in echipa de traineri. Aceasta mi-a adus o bucurie imensa pentru ca am avut ocazia sa impartasesc pasiunea mea pentru acest program viitorilor voluntari si totodata sa ii indrum pe noul drum presarat cu zambete si surprize placute. In echipa Ajungem Mari am descoperit atmosfera vesela, pline de energie si iubire.”

Please specify image url

Gabriela Ana Macsim

Gabriela a devenit voluntar Ajungem MARI fiindcă își dorea să le citească copiilor din cărți ilustrate. Între timp, motivele pentru care mergea la copiii s-au înmulțit și a dorit să se implice cât mai mult, astfel încât a decis să facă parte din echipa de coordonare din Iași, iar apoi a ajutat la coordonarea voluntarilor din țară. Gabriela crede în educație, înțelegere și compasiune și-și dorește ca toți copiii să primească șanse egale și să învețe să respecte comunitatea, natura și animalele.

Please specify image url

Ina Cristea

Ina a fost omul de bază de la începutul Ajungem MARI și deși avea doar 17 ani s-a ocupat cu conștiinciozitate de organizarea activității de voluntariat – selecție, recrutare, organizarea grupelor și monitorizare. Extrem de săritoare, sufletistă și cerebrală, Ina a aparut pe 22 iunie 2014 in povestea Ajungem MARI si a fost printre finalistii categoriei “Voluntarul Junior al anului” la Gala Nationala a Voluntarilor in 2014.

To Top