Please specify image url

Iarina Stefanescu

Director & fondator program

Iarina a descoperit beneficiile educaţiei prin joc pentru copiii din medii defavorizate coordonând un alt program de voluntariat şi a simţit că asta îi este vocaţia. A fondat pe 8 iunie 2014 programul educaţional „Ajungem MARI”, cu fonduri 0, dar mulţi prieteni în jur care au crezut în cauză.

Şi-a dorit să ajute cât mai mulţi copii, aşa că la nici un an de la startul programului a început extinderea naţională, ca momentan Ajungem MARI să se desfăşoare în 25 de judeţe. În decembrie 2014 a fost desemnată „Voluntarul anului în educaţie” la Gala Naţională a Voluntarilor.

Please specify image url

Ana Cristache

Coordonator Național

-31 ani, persoană veselă și optimistă, îi place să lucreze cu oamenii-

Din iunie 2015 face parte din familia Ajungem MARI, când a început ca voluntar explorator. În decursul celor câtorva luni a interacționat cu copiii și tinerii din centrele din București și de atunci a știut că asta este ceea ce trebuie să facă!

În perioada decembrie 2015-august 2016 a fost Voluntar de Profesie și a coordonat activitatea Ajungem MARI la nivel național, în cadrul proiectului finanțat de Fundația Vodafone Romania, iar acum se implică în continuare în toate proiectele noastre!

Please specify image url

Andreea Dumitru

Consilier educațional

Andreea Dumitru este mama unui adolescent și un om care nu-și poate imagina viața fără ENTUZIASM. Fuge de locurile și oamenii în care încolțește blazarea și nu prea știe să se plictisească. Mai bine de 15 ani a scris despre teatru și a editat cărți de specialitate. La aproape 40 de ani și-a descoperit însă cea de-a doua uriașă pasiune: voluntariatul în slujba copiilor care nu trăiesc alături de familiile lor.

„Două prietene de Facebook mi-au scos în cale exact la timp programul „Ajungem MARI”. Iubesc oamenii pe care i-am descoperit aici, iubesc să mă gândesc zi și noapte la copiii de la „Pinocchio 3”, unde coordonez echipa voluntarilor și le mulțumesc zilnic (nu doar în gând), pentru că niciodată nu m-am simțit mai fericită, mai liberă, mai spontană, mai încrezătoare în puterile mele și ale semenilor mei. Nu-mi doresc decât să le dau și copiilor șansa de a simți că se poate trăi și în acest fel.”

Please specify image url

Alexandra Oncea

Coordonator voluntari București

“Imi doream de mult să particip într-un program de voluntariat, doar că nu întâlnisem unul în care să mă regăsesc, până am văzut o postare Ajungem MARI și am decis să mă înscriu. M-am îndrăgostit din prima de Ajungem MARI și am preluat energia Iarinei, folosind-o mai departe în activitățile cu copiii.

Încă din primul modul am devenit și coordonator la un Centru de zi cu copii de 6-12 ani. După al doilea modul am intrat în echipa de traineri. Aceasta mi-a adus o bucurie imensă pentru că am avut ocazia să împărtășesc pasiunea mea pentru acest program viitorilor voluntari și, totodată, să îi îndrum pe noul drum presărat cu zâmbete și surprize plăcute. În echipa Ajungem MARI am descoperit o atmosferă veselă, plină de energie și iubire.”

Please specify image url

Emilia Stefania Mocan

Coordonator proiect-Explorator

Dacă este ceva ce mă definește, cu siguranță acel lucru este voluntariatul. Activez în sfera ONG-urilor de 8 ani de zile și este mediul în care m-am dezvoltat cel mai mult și în care am avut parte de cele mai frumoase experiențe. Ceea ce mi-am dorit însă să fac mereu a fost să fiu project manager și să contribui la educația copiilor și tinerilor.

Ajungem MARI este locul unde am reușit să îmbin aceste 2 lucruri și sunt extrem de fericită cu ceea ce fac. Am norocul să interacționez cu copiii în cadrul diferitelor activități, asta e partea care-mi place cel mai mult. Sunt perfect conștientă de importanța pe care o are educația în viața unui copil și cred cu tărie în egalitatea de șanse, iar prin Ajungem MARI reușesc zilnic, alături de o echipă minunată și extrem de dedicată, să luptăm pentru aceste lucruri și să le oferim copiilor un viitor mai bun.

Please specify image url

Daniela Avram Dobrie

Manager proiect - Orientare profesională

A fost suficient să citesc prezentarea Programului Ajungem MARI, în vara anului 2015, ca să simt că aici e locul meu. Activitățile cu copiii mi-au adus atât bucurii, cât și provocări, dar mai ales o altă perspectivă asupra vieții – energie, încredere, creativitate, libertate, compasiune.  Apoi am descoperit și echipa AM și mi-au plăcut energia, entuziasmul și ideile lor, așa încât, după 2 ani de voluntariat, am hotărât să fac o schimbare în activitatea profesională și să mă alătur lor, pentru a-i ajuta pe copii și a le oferi acces la cunoaștere sub diverse forme, astfel încât să își poată construi viața pe care o visează.

Please specify image url

Alexandra Iacobat

Trainer

Alexandra și-a dorit să se alăture unei echipe de voluntari cu suflet deosebit care să facă lucruri minunate pentru copii. Așa a ajuns la Ajungem MARI în februarie 2016, iar din septembrie face parte și din echipa de traineri. 

“Cred cu putere în responsabilitatea individuală pe care fiecare dintre noi putem să ne-o asumăm în trecerea noastră prin lume şi că revine în gestiunea noastră să contribuim cu tot ce e mai bun din noi, indiferent de modul în care alegem să oferim.”

To Top