Programul educational Ajungem Mari – Asociatia Lindenfeld

Asociatia Lindenfeld este o organizatie non-guvernamentala ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societatii.

Principalul program este Ajungem Mari, care sustine educatia copiilor din centre de plasament si medii defavorizate. Prin proiecte de voluntariat si orientare profesionala, workshop-uri, ateliere creative si activitati socio-recreative, programul isi propune sa le dea copiilor incredere in ei si sa le formeze abilitati pentru a deveni adulti responsabili si independenti.

Programul a demarat in Bucuresti in vara 2014 si in scurt timp s-a extins in tara. Momentan peste 1300 de voluntari ajuta saptamanal 2000 de copii sa AJUNGA MARI.

Pentru a avea un impact durabil pentru viitorul copiilor din centre, e nevoie de tot mai multi voluntari seriosi si implicati.

Voluntarii Ajungem MARI sunt in general liceeni, studenti sau oameni MARI, de la 15 ani in sus, fara limita superioara de varsta, comunicativi, implicati si dornici sa ii ajute intr-adevar pe copii.

Nu este necesara experienta anteriora de predare! Inainte de a participa la activitati, voluntarii merg la traininguri la care invata totce trebuie sa stie pentru interactiunea cu copiii.

Pe parcursul modulelor voluntarii primesc sfaturi de la consilieri educationali si alti voluntari cu experienta.

Proiectul a primit recunoastere inca din primul an si a fost premiat:

– Gala Nationala a Voluntarilor 2014- 3 nominalizari si premiul “Voluntarul Anului in Educatie” pentru fondatorul Ajungem Mari

– Gala Societatii Civile. 2014 – premiul II la sectiunea “Proiecte de voluntariat”

– Gala Nationala a Voluntarilor 2015 – premiul pentru “Proiectul Anului in educatie”

– Gala Proiectelor pentru Tineret Timis – premiul pentru “Proiectul anului 2015 in domeniul umanitar si sanatate”

 

To Top